Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στον Οκτώβριο του 2019 αναμένεται στην ελληνική αγορά η νέα γενιά του Ford Transit σε εκδόσεις με ισχύ από 105 – 185 ίππους.

    Νέο Ford Transit

    5.393 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2019)

    Σύμφωνα με την Ford Motor Ελλάς, μέσα στο 2ο 6μηνο του 2019 θα λανσαριστεί και στη χώρα μας η νέα γενιάς του Transit με σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς.
    Πέραν της τροποποιημένης σχεδίασης του εμπρόσθιου τμήματος καθώς και το –εντελώς- νέο εσωτερικό, το νέο Ford Transit θα εφοδιάζεται με την γνωστή γκάμα εκδόσεων των 105, 130 και 170 ίππων του 2,0λιτρου EcoBlue, συν την προσθήκη μιας κορυφαίας επιλογής με απόδοση 185 ίππων και 415 Nm ροπής.
    Χάρη σε μια νέα υβριδική- επιλογή (mHEV), ο εν λόγω κινητήρας έχει να επιδείξει μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου κατά 3% - 8% αναλόγως της χρήσης.
    Μάλιστα, από την άνοιξη του 2020, οι πισωκίνητες εκδόσεις του νέου Transit θα είναι διαθέσιμες και με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων με λειτουργία «Adaptive Shift Scheduling».
    Πέραν όλων αυτών, το νέο Transit έχει υποβληθεί σε εκτεταμένη μείωση του συνολικού απόβαρου του, προκειμένου να βελτιωθούν οι μεταφορικές του δυνατότητες ενώ την ίδια στιγμή, μέσω του προγράμματος «FordPass Connect», η εταιρεία αναμένεται να προσφέρει σημαντικά οφέλη στους πελάτες της, ως προς τη διαχείριση του στόλου οχημάτων τους, δεδομένου ότι το νέο Transit θα είναι πλήρως… συνδεδεμένο με το περιβάλλον του μέσω λύσεων όπως π.χ. τα Ford Telematics και Ford Data Services.
    Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως και η οδική συμπεριφορά του οχήματος θα είναι σημαντικά βελτιωμένη καθώς, εκτός του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος διεύθυνσης (EPAS), στον εξοπλισμό του θα συγκαταλέγονται τεχνολογίες όπως οι Blind Spot Information System, Intelligent Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection, πλευρικές κάμερες, Active Park assist, Park-Out Assist, Cross Traffic Alert κ.ο.κ.
     
    Στην Ελλάδα: Οκτώβριος 2019