Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο ανθ/μος κ. Κουβάτας, ανέλυσε διεξοδικά τα νέα δεδομένα αναφορικά με τους «ευφυείς» ταχογράφους για τον κλάδο των Μεταφορών.

    Στην εποχή του «ευφυούς» ταχογράφου

    15.252 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2019)

    Από την πλευρά του, ο Ανθυπαστυνόμος κ. Κουβάτας Βασίλης, από τις Ομάδες Ελέγχων & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συμμετείχε στο πάνελ των ομιλητών της ημερίδας προκειμένου να προσφέρει μια αναλυτική ματιά σε ζητήματα που άπτονται των –νέας τεχνολογίας- «ευφυών» ταχογράφων που ήδη επιβάλλεται να εγκαθίστανται σε όλα τα νέοταξινομούμενα βαρέα επαγγελματικά οχήματα και στην ελληνική αγορά.
    Εκτός από την ανάλυση των διαφορών μεταξύ των διαφόρων τύπων ταχογράφων (αναλογικός, ψηφιακός, «ευφυής» ψηφιακός), της λειτουργίας τους και τον ρόλο των διαφόρων τύπων καρτών για αυτές (οδηγού, συνεργείου κ.ά.), ο κ. Κουβάτας αναφέρθηκε σε όλες τις νέες δυνατότητες που προσφέρουν οι –τελευταίας γενιάς- ταχογράφοι τόσο στα ελεγκτικά όργανα όσο και στους οδηγούς.
    Πέραν μιας προσεχτικής και κατατοπιστικής ματιάς στα χρονοδιαγράμματα που επιβάλλεται να τηρούν οι οδηγοί ως προς τις ώρες οδήγησης και ξεκούρασης σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση και τα πρόστιμα και κυρώσεις που επιφέρει η μη συμμόρφωση με αυτά, παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν αρκετοί τρόποι καταδολίευσης των ταχογράφων (όλων των τύπων), πάντοτε εις βάρος τόσο του οδηγού και των συνθηκών εργασίας του, όσο και της οδικής ασφάλειας γενικότερα.

     

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)