Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Ο κ. Νίκος Μπάκας, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Quality & Safety αναφέρθηκε στα σοβαρά ζητήματα που εγείρονται για την ελληνική αγορά λόγω της ελλιπούς εκπαίδευσης των επαγγελματικών οδηγών όλων των βαθμίδων.

  «Ο οδηγός πρέπει να γίνει ξανά περήφανος για το επάγγελμα του»

  13.986 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2019)

  Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Οδικής Ασφάλειας «Quality & Safety Ltd», κ. Νικόλαος Μπάκας, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην… χαμένη ταυτότητα του επαγγελματία οδηγού.
  Όπως ήταν φυσικό, εστίασε την ομιλία του στην ανάγκη θέσπισης νέων μέτρων και διαδικασιών που θα διασφαλίσουν πως όσοι νέοι επιθυμούν να ενταχθούν στο επάγγελμα, θα πρέπει να λαμβάνουν υψηλής ποιότητας θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με τη συμβολή τόσο της Πολιτείας όσο και ιδιωτικών πρωτοβουλιών.
  Παράλληλα, ο κ. Μπάκας κατέστησε σαφές πως εκτός από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι επαγγελματίες οδηγοί, υπάρχει και μια επιπρόσθετη παράμετρος που επιβάλλεται να ληφθεί σημαντικά υπόψη και αυτή δεν είναι άλλη από την παρατεταμένη απαξίωση του εν λόγω επαγγέλματος.
  Με τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν, το επίπεδο των αμοιβών και όλες τις επιμέρους ιδιαιτερότητες του κλάδου «… οι επαγγελματίες οδηγοί πρέπει μεταξύ άλλων να βρουν και την χαμένη υπερηφάνεια τους, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα που όχι μόνο δεν θέλουν, αλλά δεν μπορούν παράλληλα, να το ασκήσουν όλοι», δήλωσε μεταξύ άλλων.

   

  Προηγούμενη

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)