Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του Peugeot Bipper είναι κομψός και η ποιότητα κατασκευής του εγγυάται την μακρόχρονη απουσία τυχόν ενοχλητικών τριγμών.

Το κάθισμα του οδηγού μπορεί προαιρετικά να αναδιπλωθεί πλήρως και να υποχωρήσει προς το δάπεδο του οχήματος αυξάνοντας σημαντικά το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης.

Κομψό εσωτερικό και νέο πακέτο εξοπλισμού «PRO»

8.379 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2012)

Ο εσωτερικός διάκοσμος του Peugeot Bipper είναι καλαίσθητος και λειτουργικός με όλα τα χειριστήρια και τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους να είναι τοποθετημένα σε σημεία, άμεσα προσβάσιμα από τον οδηγό.
Το περιμετρικό οπτικό πεδίο του τελευταίου είναι πολύ καλό χάρη στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, παρά τις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος, ενώ τα καθίσματα είναι αναπαυτικά και μεγάλων διαστάσεων.
Ένα από τα νέα στοιχεία που η ελληνική αντιπροσωπεία εισάγει πλέον, τόσο στο Bipper Van, όσο και σε όλα τα υπόλοιπα ελαφρά επαγγελματικά της γκάμας Peugeot Professionnel, είναι το πακέτο εξοπλισμού «PRO». Συγκεκριμένα, οι νέες βασικές εκδόσεις τους διακρίνονται για το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού που είναι προσαρμοσμένος στις ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία. Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε ότι, ως στάνταρτ προσφέρονται στοιχεία όπως ο αερόσακος του οδηγού, το υδραυλικό και ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος τιμόνι, το immobilizer, το ABS, τα ηλεκτρικά παράθυρα και επίσης οι ηλεκτρικοί καθρέπτες, το κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό (ανεξάρτητο για καμπίνα/ χώρο φόρτωσης), το air-condition, η δεξιά πλευρική πόρτα, η δίφυλλη πίσω πόρτα με τζάμια και άνοιγμα 180 μοιρών (για φόρτωση με clark ή ράμπα), ενώ μεγάλη είναι και η ποικιλία διαχωριστικών της καμπίνας των επιβατών από το χώρο φόρτωσης.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)