Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Συνέντευξη με τον LCV Manager της Peugeot Professionnel, κ. Σ. Κοντογιώργη

    8.381 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2012)

    O κ. Σπυρίδων Κοντογιώργης διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου και μεταξύ των διαφόρων σταθμών της καριέρας του, αξίζει να αναφέρουμε επιγραμματικά την θέση στις πωλήσεις επιβατικών/ επαγγελματικών οχημάτων στην Nissan- Θεοχαράκης (2000- 2001) ενώ από το 2001- 2005 κατείχε τη θέση του Υπεύθυνου Πωλήσεων Επαγγελματικών Οχημάτων VW & Διαγωνισμών Δημοσίου της Karenta- Εταιρικές Πωλήσεις VW & Audi.
    Πλέον από το 2010 αποτελεί τον LCV Manager της Peugeot Professionel και είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και λειτουργία της δραστηριότητας LCV (Πωλήσεις, Marketing, εκπαίδευση Δικτύου κ.ά.).
    Μάλιστα στον κ. Κοντογιώργη πιστώνεται ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχημένης εμπορικής πορείας του Bipper μέσα στο 2011 χάρη και την συμφωνία με τον ΟΤΕ για την προμήθεια 180 οχημάτων.
    Α.Τ.Ε.: Πως κρίνετε την εμπορική πορεία της PEUGEOT PROFESSIONNEL μέσα στο 2011 και ποιοι είναι οι στόχοι σας για το 2012;
    Σ.Κ.: Το 2011 ήταν για εμάς περισσότερο μια χρονιά προετοιμασίας για το μέλλον. Ωστόσο η μεγάλη επιτυχία της συμφωνίας με τον ΟΤΕ για την αγορά 180 πετρελαιοκίνητων Bipper μας απέφερε το ιστορικά υψηλότερο μερίδιο για την μάρκα. Για το 2012, επιστρέφουμε στο βασικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την περαιτέρω διείσδυση στην αγορά των LCV.

    Α.Τ.Ε.: Σε ποιους βασικούς πυλώνες θα στηρίξετε την εμπορική σας πολιτική για τα ελαφρά επαγγελματικά μέσα στο 2012 αλλά και τα αμέσως επόμενα έτη;
    Σ.Κ.: Επειδή πιστεύουμε ότι η επιλογή ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, προσανατολιζόμαστε συνεχώς στην ικανοποίηση των απαιτήσεων των επαγγελματιών, τόσο πριν, όσο και μετά την πώληση και πάντα με σεβασμό στις ανάγκες του κάθε επαγγελματία χωριστά. Αυτή είναι η βασική μας πολιτική, η οποία κατά περιόδους θα συνδυάζεται και με στοχευμένες προωθητικές ενέργειες. Για παράδειγμα αυτή την περίοδο υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες καθώς πολλαπλασιάζουμε το όφελος της απόσυρσης με επιπλέον προσφορές για όλα τα βενζινοκίνητα μοντέλα μας.

    Α.Τ.Ε.: Τι να περιμένουμε από την PEUGEOT PROFESSIONNEL μέσα στο άμεσο μέλλον; Σκοπεύετε να λανσάρετε νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τον επαγγελματία;
    Σ.Κ.: Το 2012 θα είναι μια χρονιά ολοκληρωτικής ανανέωσης, γεμάτη πολλά καινούρια πράγματα. Προς το παρόν, περιμένουμε όλα τα μοντέλα μας με αναβαθμισμένους κινητήρες από πλευράς ιπποδύναμης και φυσικά με προδιαγραφές EURO5, ώστε να εξασφαλίζεται η ανεμπόδιστη κυκλοφορία τους στα αστικά κέντρα και ιδιαίτερα στον Πράσινο Δακτύλιο της Αθήνας. Επιπλέον, το Partner και το Expert θα υποστούν ένα facelift, ενώ όλα μας τα μοντέλα θα προσφέρονται στη νέα έκδοση PRO, η οποία εμπεριέχει όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο επαγγελματικό αυτοκίνητο ως standard βασικό εξοπλισμό. Περισσότερα προσεχώς...

    Α.Τ.Ε.: Γιατί μια επιχείρηση να επιλέξει ένα από τα επαγγελματικά με σήμα το λιοντάρι;
    Σ.Κ.: Στην PEUGEOT PROFESSIONNEL δεν πουλάμε απλά επαγγελματικά αυτοκίνητα, προσφέρουμε λύσεις μεταφοράς.Oι επαγγελματίες ζητάνε το κατάλληλο εργαλείο δουλειάς αγορασμένο από έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Από τη μια πλευρά, το εύρος της γκάμας των μοντέλων μας που προορίζονται για επαγγελματική χρήση, φανερώνει ότι κάπου μεταξύ Bipper και Boxer (κλειστό ή ανοιχτό) σίγουρα βρίσκεται η κατάλληλη λύση είτε πρόκειται για εμπορεύματα 400 kg και 1 m3 είτε πρόκειται για φορτία 1.600 kg και 17m3.
    Από την άλλη πλευρά, το πλήθος των συνεργατών πωλήσεων & after sales και η συνεχής εκπαίδευση τους στις ιδιαιτερότητες των LCV και στις ανάγκες των επαγγελματιών, εξασφαλίζουν υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης του κάθε επαγγελματία. Γι’ αυτό άλλωστε το σύνθημα μας είναι: «Από επαγγελματίες για επαγγελματίες.»

    Προηγούμενη

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)