Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στα στενά σοκάκια της Πλάκας, το Peugeot Bipper «ένιωσε» στο στοιχείο του και κινήθηκε με τους ελάχιστους δυνατούς ελιγμούς ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Εξαιρετική ευελιξία και ουδέτερη οδική συμπεριφορά

8.378 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2012)

Με μήκος αμαξώματος 3.864 χλστ. και μεταξόνιο 2.513 χλστ., το -πλάτους 2.019 χλστ. (μαζί με τους καθρέπτες)- Peugeot Bipper δεν θα αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα κατά την κίνηση του ακόμα και σε ιδιαίτερα περιορισμένους χώρους. Το γρήγορο τιμόνι σε συνδυασμό με τα ισχυρά φρένα και τη σωστή ρύθμιση των αναρτήσεων, διατηρούν επιβάτες και φορτίο σε καλή κατάσταση ακόμα και μετά από πολύωρα δρομολόγια, ενώ ο σχετικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας εγγυάται την αποτροπή δυσάρεστων καταστάσεων για τον οδηγό, ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες κίνησης, φορτίου ή οδοστρώματος.

Νέος πετρελαιοκινητήρας Euro5 με 109 g/km CO2
Ο νέος 1,3άρης HDi των 1.248 κ.εκ. που κινεί το Peugeot Bipper αποδίδει ισχύ 75 ίππων και καλύπτει χωρίς πρόβλημα τις προδιαγραφές της Euro 5. Παράλληλα, το εν λόγω μηχανικό σύνολο αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για το γαλλικό μοντέλο έναντι του ανταγωνισμού καθώς οι εκπομπές ρύπων του κυμαίνονται από τα 109- 119 g/km και η μέση κατανάλωση καυσίμου του από τα 4,1- 4,5 λτ./100 χλμ. αναλόγως της ύπαρξης συστήματος Stop&Start.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)