Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οικολογική Bipperαξία

8.354 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2012)

Ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά, ελαφρά επαγγελματικά της ελληνικής αγοράς μέσα στο 2011, το Peugeot Bipper αναμένεται να λανσαριστεί στο άμεσο προσεχές διάστημα με το νέο Euro 5 πετρελαιοκινητήρα των 1,3 λτ. που του προσφέρει ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, ενόψει και της έλευσης του Πράσινου Δακτυλίου.

Με μια ματιά
* Νέος 1.300άρης HDi με εκπομπές CO2 από 109 g/km
* Χώρος φόρτωσης 2,5- 2,8 κ.μ. και ωφέλιμο έως και 660 κιλών
* Χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης
* Στην Ελλάδα στο άμεσο προσεχές διάστημα


Εγγυήσεις- συντήρηση του Bipper Euro5
* Εγγύηση 2 ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό για τα μηχανικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη με δυνατότητα επέκτασης της στα 5 έτη με όριο τα 100.000 χλμ.
* 2ετής εγγύηση βαφής
* 5ετής εγγύηση αντισκωρικής προστασίας

Παράλληλα, όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της Peugeot Professionnel καλύπτονται από το πρόγραμμα «Peugeot Assistance» που προσφέρει δωρεάν 2ετή οδική βοήθεια για όλη την Ελλάδα και 24ωρη γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (365 ημέρες) στο 210- 57 61 111.
Ειδικά για το Peugeot Bipper 1,3 HDi 75hp (Euro5) προβλέπονται εργασίες προγραμματισμένης συντήρησης ανά 35.000 χλμ. ή ανά 2ετία.


Στο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κρατάτε στα χέρια σας, καταφέραμε και εξασφαλίσαμε την πρώτη δοκιμή επί ελληνικού εδάφους σε ένα από τα πρώτα Bipper που εφοδιάζονται με τον ολοκαίνουργιο πετρελαιοκινητήρα 1,3 HDi της Peugeot που αποδίδει ισχύ 75 ίππων και οι εκπομπές CO2 του περιορίζονται έως και στα 109 g/km, χάρη και στην ύπαρξη εκδόσεων με σύστημα Stop&Start.
Με αύξηση πωλήσεων κατά 267,74% μέσα στο 2011 σε σχέση με το περασμένο έτος, το Peugeot Bipper κατάφερε να πλασαριστεί στη δεύτερη θέση της λίστας με τα πιο εμπορικά Vanette της ελληνικής αγοράς και στη 10η επί του συνόλου των ελαφρών επαγγελματικών (άνοδος 23 θέσεων), σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνει ο ΣΕΑΑ.
Η εξαιρετική εμπορική πορεία του γαλλικού μοντέλου που έχει αποσπάσει και τον τίτλο του «Van of the Year» για το 2009, μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθώς στοιχεία όπως η ευελιξία, η άνεση, η κομψότητα και φυσικά οι πολύ καλές μεταφορικές δυνατότητές του, αποτελούν ορισμένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του. Αν σε αυτά συνυπολογίσουμε την ιδιαίτερα προσιτή τιμή αγοράς του και το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησής του, το Peugeot Bipper φαντάζει ως μια από τις ιδανικότερες προτάσεις για την ενδοαστική μεταφορά εμπορευμάτων και όχι μόνο.
Πέραν όμως όλων των παραπάνω, η Peugeot είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό πως μέσα στο 2012 αναμενόταν να λανσάρει στις διάφορες αγορές της ΕΕ το ελαφρύ επαγγελματικό της με νέο πετρελαιοκινητήρα τεχνολογίας Euro5, ο οποίος δεν διακρίνεται απλώς και μόνο για τις χαμηλές εκπομπές ρύπων του.
Το λευκό Bipper που είχαμε στην διάθεση μας από την ελληνική αντιπροσωπεία είναι ένα από τα πρώτα οχήματα που έχουν καταφτάσει στην ελληνική αγορά, ενώ στο άμεσο προσεχές διάστημα, η ελληνική αντιπροσωπεία αναμένεται να ανακοινώσει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο και των νέων εκδόσεων του μοντέλου.
Από τη –σύντομη ομολογουμένως- επαφή που είχαμε με το Bipper Euro 5 καταφέραμε να αντλήσουμε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για τις δυνατότητες του, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η άμεση απόκριση του νέου κινητήρα στις εντολές του οδηγού, ακόμα και από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας του και φυσικά, η περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου.
Το σίγουρο είναι πως, όπως θα δείτε και παρακάτω, το Peugeot Bipper αναμένεται να αποτελέσει μια από τις πιο εμπορικές επιλογές στην κατηγορία του και μέσα στο 2012, ειδικότερα λόγω των νέων δεδομένων που επιφέρει στην αγορά η απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης και η θέσπιση του «Πράσινου Δακτυλίου» που αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την Πρωτομαγιά (σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες).

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)