Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Η Hymer παρουσίασε ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με την ονομασία «VisionVenture Concept».

Το VisionVenture βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Mercedes-Benz Sprinter 4x4 ενώ διαθέτει πνευματικά ελεγχόμενη αναδιπλούμενη οροφή για το διπλό κρεβάτι.

Με την διαρρύθμιση του εσωτερικού να παραπέμπει σε πολυτελές διαμέρισμα, ένα μεγάλο ποσοστό του VisionVenture προέρχεται από τρισδιάστατο εκτυπωτή.

Παράλληλα, εντυπωσιακές είναι οι λύσεις που έχουν δοθεί ως προς την εξοικονόμηση και εκμετάλλευση των χώρων εντός του οχήματος.

Ονειρευτείτε με το Hymer Vision Venture! (+video)

9.855 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2019)

Με το πρωτότυπο «VisionVenture», η εταιρεία Hymer εξερευνά νέα πρότυπα και όρια ως προς τις δυνατότητες των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, προδικάζοντας την εικόνα των εν λόγω οχημάτων από το 2025 και μετά…

Μια εκ των κορυφαίων εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο, η γερμανική Hymer, παρουσίασε πρόσφατα ένα εντυπωσιακό –σε αισθητική, δυνατότητες και τεχνολογικό υπόβαθρο- πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με την ονομασία «VisionVenture».
Το εν λόγω όχημα χρησιμοποιεί ως βάση τη νέα γενιά του Mercedes-Benz Sprinter και μάλιστα στην έκδοση 4x4 ενώ, κατά την εξέλιξη του η Hymer έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως η BASF, προκειμένου να εξελίξει πρωτοποριακές λύσεις αναφορικά με τα υλικά και τη δομή του.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, ένα μεγάλο ποσοστό της διασκευής (επί του πλαισίου του Sprinter 4x4) προέρχεται από τρισδιάστατο εκτυπωτή ενώ, ειδικές βαφές που μπλοκάρουν την ηλιακή ακτινοβολία, συμβάλλουν τα μέγιστα στην διατήρηση της βέλτιστης δυνατής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του VisionVenture Concept, ανεξαρτήτως των κλιματολογικών συνθηκών.
Μια νέου τύπου υδροπνευματική αναδιπλούμενη οροφή χρησιμοποιείται για να φιλοξενήσει το διπλό κρεβάτι που προσφέρει το εν λόγω μοντέλο ενώ εντυπωσιακός είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος όπως μπορείτε να δείτε τόσο στις εικόνες όσο και στο video που σας προσφέρουμε.
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως η Hymer δεν έχει ανακοινώσει αν τελικά το εν λόγω πρωτότυπο θα φτάσει τελικά στο στάδιο της μαζικής παραγωγής, ενώ φυσικά δεν υπάρχει και παραμικρή υπόνοια αναφορικά με το κόστος που θα είχε.

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις