Η συγκεκριμένα έκδοση 3,5t. του Daily μπορεί να υποστηρίξει φορτία βάρους 1,3t. και όγκου 12,0κ.μ. Τα φύλλα της πίσω πόρτας ανοίγουν σε γωνία έως και 270 μοιρών ενώ…

Το ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών ορίζεται στα 1.317 χλστ.

… το κατώφλι φόρτωσης περιορίζεται στα 666 χλστ.

Πάνω από την οροφή της καμπίνας των επιβατών έχει προβλεφθεί ένας επιπλέον πρακτικός αποθηκευτικός χώρος.

Οι ζάντες αλουμινίου –μπλέ χρώματος- αποτελούν μια ιδιαίτερη όσο και καλαίσθητη πρόταση για το Iveco Daily Blue Power.

Ικανό να ανταποκριθεί -κυριολεκτικά- στα πάντα

Η έκδοση του Iveco Daily Van που είχαμε στη διάθεση μας είχε μήκος αμαξώματος περίπου έξι μέτρων με μεταξόνιο 3,52μ. με το ιταλικό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε επιλογές με μήκος αμαξώματος από 5,04 – 7,5μ. και μεταξόνια από 3,0 – 4,1μ.
Σε αυτήν την περίπτωση, και με τη μεσαία έκδοση ως προς το ύψος της οροφής, το Daily προσφέρει χώρο φόρτωσης μήκος 3,54μ. με πλάτος 1,74μ. (1.317 χλστ. μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών) και ωφέλιμο εσωτερικό ύψος στα 1,9μ.
Χάρη στο μεγάλο εύρος της πλευρική και της δίφυλλης πίσω θύρας (βλέπε σχετικό πίνακα), η πρόσβαση στην καρότσα είναι εξαιρετικά εύκολη με το κατώφλι φόρτωσης να περιορίζεται στα μόλις 666 χλστ.
Με μεικτό βάρος 3,5t. (διαθέσιμες επιλογές από 3,3 – 7,2t.), το Daily είναι σε θέση να υποστηρίξει βάρος 1,3t. καθώς και αντικείμενα με συνολικό όγκο 12 κ.μ. (διαθέσιμες επιλογές με όγκο από 7,3 – 19,6κ.μ.!).
Παράλληλα, πάνω από την καμπίνα έχει προβλεφθεί ένας επιπλέον αποθηκευτικός χώρος εντός της καρότσας χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τους πολλαπλούς κρίκους στερέωσης πάσης φύσεως φορτίων.
 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Iveco - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Advertisement