Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

O πίνακας οργάνων βρίθει ενδείξεων αλλά είναι άμεσα κατανοητός ενώ…

… το μικρό σε διαστάσεις τιμόνι, φέρει πολλαπλά ενσωματωμένα χειριστήρια.

Στην έγχρωμη οθόνη αφής του συστήματος «Iveconnect» μπορούν να προβάλλονται και οι ενδείξεις της κάμερας οπισθοπορείας.

Μεταξύ των 18 αποθηκευτικών χώρων εντός της καμπίνας του Daily, αξίζει να αναφερθούμε σε αυτόν κάτω από το διπλό κάθισμα του συνοδηγού.

Εντυπωσιακός σχεδιαστικά και με εξαιρετική εργονομία / ποιότητα κατασκευής, ο εσωτερικός διάκοσμος του Iveco Daily.

¶νετη καμπίνα και κορυφαίους χώρους

9.229 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2018)

Από την πρώτη στιγμή μετά την είσοδο στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών του Daily, ο οδηγός θα αντιληφθεί την εξαιρετική εργονομία που έχει προβλεφθεί για τη θέση των διαφόρων χειριστηρίων και των ενδείξεων χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε το ειδικό –πλήρως ρυθμιζόμενη- κάθισμα του οδηγού με ανάρτηση που ρυθμίζεται βάσει του βάρους του. Παράλληλα, ο πίνακας οργάνων σε συνδυασμό με την έγχρωμη οθόνη στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας (με το προηγμένο σύστημα πολυμέσων «Iveconnect» με προβολή των ενδείξεων από την κάμερα οπισθοπορείας), του προσφέρουν τη δυνατότητα άμεσης πληροφόρησης για όλες τις λειτουργίες του οχήματος και όχι μόνο, δεδομένου ότι, μέσω και των χειριστηρίων στο τιμόνι, μπορεί για παράδειγμα να ελέγξει το τηλέφωνο και το ηχοσύστημα που περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό.
Φυσικά, οι αποθηκευτικοί χώροι εντός της καμπίνας είναι πολυάριθμοί και μεγάλου μεγέθους έκαστος, ενώ η θέση του καθενός, τους καθιστά άμεσα προσβάσιμους και πλήρως εκμεταλλεύσιμους. Μεταξύ αυτών, αξίζει να αναφέρουμε τις κλειστές θήκες στο πάνω μέρος του ταμπλό καθώς και τον κλειστό χώρο κάτω από το διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό.