Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Προβλέψιμο και με καλή ποιότητα κύλισης το νέο Daily, ανεξαρτήτως βάρους φορτίου, χάρη στην πνευματική ανάρτηση του πίσω άξονα και την ανεξάρτητη ανάρτηση στον εμπρόσθιο.

Μια από τις πρακτικότερες λύσεις που προσφέρει η Iveco με το Daily είναι το ειδικό σύστημα στερέωσης του εφεδρικού τροχού, με την διαδικασία αφαίρεσης του να διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

«Ανάλαφρο» και ευέλικτο στον δρόμο

9.236 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2018)

Το γρήγορο και σαφές τιμόνι σε συνδυασμό με την εξαιρετική κατανομή των μαζών, καθιστούν το Daily πλήρως προβλέψιμο και ευκολοδήγητο ακόμη και στον έντονο κυκλοφοριακό φόρτο της πόλης, ενώ στον αυτοκινητόδρομο, παραμένει σταθερό και με πολύ καλή ποιότητα κύλισης. Η ανεξάρτητη ανάρτηση με διπλά ψαλίδια και αμορτισέρ στον εμπρόσθιο άξονα, στην συγκεκριμένη έκδοση συνδυάζεται με πνευματική ανάρτηση με αντιστρεπτική δοκό και αμορτισέρ. Αυτό στην πράξη κρατά… ξέγνοιαστο τον οδηγό, ανεξάρτητα από το αν το όχημα μεταφέρει πλήρες φορτίο ή όχι, δεδομένης και της εξαιρετικής αίσθησης και απόδοσης του συστήματος πέδησης. Φυσικά, δεν πρέπει να παραβλέπουμε την ύπαρξη πολλαπλών προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων στον εξοπλισμό ενεργητικής ασφάλειας όπως το ESP9 αλλά και τα ABS, ASR, Hill Holder, LDWS (Lane Departure Warning System» κ.ο.κ.