Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πιστοποιημένο και για αμμόλοφους!

5.818 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2016)

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης του νέου NV300, η Nissan μας έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσουμε για ακόμη μια φορά το Navara και μάλιστα σε ορισμένες από τις πιο απαιτητικές διαδρομές του –παλαιού- Ράλι Παρίσι – Ντακάρ, στους αμμόλοφους της Δυτικής Σαχάρας, στον Μαροκινό νότο. Μια ανεπανάληπτη εμπειρία…

Γ ια τη 12η –κατά σειρά- γενιά του Nissan Navara έχουμε γράψει πολλές φορές σε αυτό το περιοδικό ωστόσο, το «International Pick-Up of the Year» για το 2016, κατάφερε για ακόμη μια φορά να μας εντυπωσιάσει με τις εντός και εκτός (κυρίως) δρόμου ικανότητες του στην πιο πρόσφατη επαφή μας μαζί του.
Το σκηνικό που η Nissan είχε προετοιμάσει εστιάζονταν στην πόλη Errachidia, στα νότια του Μαρόκο, κοντά στα σύνορα με την Αλγερία και στις παρυφές της ερήμου Σαχάρα. Μια άγονη ομολογουμένως περιοχή που έχει γίνει γνωστή για τα πλούσια σε απολιθώματα εδάφη της, τις διάφορές διαδρομές του πασίγνωστου Ράλι Παρίσι – Ντακάρ που περνούσε από εκεί καθώς και τα πολλαπλά φυσικά αξιοθέατα (θαύματα της φύσης κατά την ταπεινή μας άποψη) που έχουν τυλίξει στα θέλγητρα τους και το… Χόλυγουντ, δεδομένου ότι πολλές ταινίες  - υπερπαραγωγές έχουν γυριστεί εκεί. Υπό αυτές λοιπόν τις συνθήκες, στο ιδιαίτερα κακό ασφαλτοστρωμένο οδικό δίκτυο του Μαρόκο, τους κακοτράχαλους χωματόδρομους και φυσικά στους αμμόλοφους της Δυτικής Σαχάρας, το Nissan Navara κατάφερε για μια ακόμη φορά να επιβεβαιώσει τα όσα ήδη γνωρίζαμε για αυτό. Δηλαδή την εξαιρετική ποιότητα κύλισης που προσφέρει η ανάρτηση πέντε συνδέσμων για τον πίσω άξονα, το άνετο, ευρύχωρο και πλούσια εξοπλισμένο περιβάλλον εντός της καμπίνας των επιβατών και τους αποδοτικούς και ολιγαρκείς σε καύσιμο κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζεται και φυσικά την εξαιρετική αξιοπιστία του ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.