Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πλουσιότερα εξοπλισμένη, πιο άνετη και ασφαλής, αλλά και πιο λειτουργική η αναβαθμισμένη καμπίνα των φορτηγών της Renault Trucks.

    Μεγαλύτερη άνεση και λειτουργικότητα

    5.613 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2021)

    Αναφορικά με την άνεση, τα γαλλικά φορτηγά διαθέτουν μια νέα ρυθμιζόμενη κολόνα τιμονιού τριών αξόνων, μέσω της οποίας ο οδηγός θα βρει την επιθυμητή θέση οδήγησης. Η στήλη ρυθμίζεται χρησιμοποιώντας ένα χειριστήριο ποδιού, που επιτρέπει στον οδηγό να ρυθμίσει τη θέση και την κλίση του τιμονιού. Η ρύθμιση με τα δύο χέρια τοποθετημένη στο τιμόνι και το άμεσο κλείδωμα, διασφαλίζουν την ακρίβεια και την ασφάλεια. Επιπλέον, η παραδοσιακή μίζα που γυρίζει με κλειδί, έχει αντικατασταθεί από το γνωστό «start button». Την άνεση αναβαθμίζουν περαιτέρω τα επανασχεδιασμένα καθίσματα, τα οποία προσφέρουν περισσότερες επιλογές και ρυθμίσεις, ενώ είναι επενδυμένα και με νέα, πιο ανθεκτικά υφάσματα και παράλληλα μπορούν να παραγγελθούν με δερμάτινες επενδύσεις.

    Περισσότερους χώρους αποθήκευσης συναντά κανείς στις καμπίνες των γαλλικών φορτηγών, με τη Renault Trucks να έχει προσθέσει μια θήκη για tablet και smartphone, που είναι εύκολα προσβάσιμη από τον οδηγό και η οποία φέρει δύο υποδοχές φόρτισης USB-C Προστέθηκε επίσης ένα νέο συρτάρι αποθήκευσης εγγράφων A4, ενώ από την πλευρά του συνεπιβάτη, τα οχήματα έχουν δύο αποθηκευτικούς χώρους με συνολική χωρητικότητα 7 λίτρων (συμπεριλαμβανομένου ενός ψυγείου 2 λίτρων).

    Σε ό,τι αφορά στον χώρο ανάπαυσης του οδηγού, η Renault Trucks αύξησε το πάχος του στρώματος της κουκέτας «Serenity» κατά 13% και διπλασίασε τον αριθμό των ελατηρίων, παρέχοντας τη βέλτιστη υποστήριξη χάρη στην καλύτερη κατανομή του σωματικού βάρους. Προαιρετικά προσφέρεται και ένα στρώμα αφρού μνήμης που πλένεται. Δύο υποδοχές USB-C έχουν επίσης προστεθεί στην περιοχή της κουκέτας για να διευκολύνεται η φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, διατηρώντας ταυτόχρονα την εύκολη πρόσβαση του οδηγού κατά τις περιόδους ανάπαυσης. Τέλος, για να βελτιώσει την ποιότητα του ήχου στην καμπίνα, η Renault Trucks συνεργάστηκε με τον Γάλλο κατασκευαστή Focal, για την προμήθεια εξοπλισμού και ηχείων hi-fi.