Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καλύτερος προγραμματισμός και περισσότερες επιλογές για τη συντήρηση των γαλλικών φορτηγών.

    Συνολικά βελτιωμένη συντήρηση

    5.619 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2021)

    Η Renault Trucks ανέπτυξε νέα τεχνολογία για την τακτική ενημέρωση του λογισμικού του οχήματος, τη στιγμή που το ζήτησε ο πελάτης χωρίς να χρειάζεται αυτός να στείλει το φορτηγό σε κάποιο συνεργείο. Αυτή η νέα τεχνολογία αποτελεί μέρος του πακέτου προσφοράς συντήρησης «Excellence Predict», η οποία δίνει τη δυνατότητα στον κατασκευαστή να ενεργήσει πριν εμφανιστεί δυσλειτουργία, έτσι ώστε να δώσει στους πελάτες του μεγαλύτερη ηρεμία, διασφαλίζοντας τη συνεχή διαθεσιμότητα του οχήματος.

    Στην πράξη, το «Excellence Predict» παρέχει ένα συνδεδεμένο σχέδιο συντήρησης που είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στη χρήση του οχήματος. Επιπλέον, προσφέρεται η παρακολούθηση των κύριων εξαρτημάτων που φθείρονται όπως η μπαταρία, οι δίσκοι συμπλέκτη και τα τακάκια φρένων. Σύμφωνα με την εταιρεία, μπορούν να προληφθούν σε πραγματικό χρόνο το 80% των βλαβών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διακοπή λειτουργίας, ενώ η αδιάκοπη συνεργασία της Renault Trucks και του δικτύου της, επιτρέπει την προληπτική διαχείριση και τον προγραμματισμό της συντήρησης των οχημάτων.

    Επιπλέον, ειδικοί στο δίκτυο της Renault Trucks είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν προ-διάγνωση, ενημερώσεις λειτουργικότητας και απομακρυσμένες ρυθμίσεις σε οχήματα, γεγονός που μειώνει τον αριθμό επισκέψεων στο συνεργείο και βελτιστοποιεί τα ραντεβού. Σημειώνεται, πως ανάλογα με τη χρήση και τα χιλιόμετρα, τα διαστήματα αλλαγής λαδιού για οχήματα εφοδιασμένα με κινητήρες Euro VI 13 λίτρων, μπορούν να επεκταθούν σε 150.000 χλμ. ή 18 μήνες, με αποτέλεσμα χαμηλότερο κόστος συντήρησης (εργασία και ανταλλακτικά), βελτιστοποιημένα προγράμματα συντήρησης με λιγότερες στάσεις σέρβις και επιπλέον εξοικονόμηση καυσίμου.