Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αναβαθμισμένη η ασφάλεια που προσφέρεται τόσο στους επιβάτες των γαλλικών φορτηγών, όσο και στους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα υπάρχει και για την ασφαλή μεταφορά του φορτίου.

    Αυξημένη ασφάλεια οδηγού και φορτίου

    5.614 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2021)

    Τα νέα Renault Trucks T, T High και C διαθέτουν στάνταρ φώτα LED, τα οποία δίνουν στους οδηγούς καλύτερη αντίληψη για τις αντιθέσεις και τα χρώματα, βελτιώνοντας σημαντικά τη νυχτερινή ορατότητα και επομένως την ασφάλεια. Ένα άλλο πλεονέκτημα της τεχνολογίας LED είναι η αξιοπιστία και η μακροζωία της, καθώς η διάρκεια ζωής μιας λάμπας LED είναι έως και τριάντα φορές μεγαλύτερη από αυτήν ενός συμβατικού λαμπτήρα. Πρόσθετα φώτα LED έχουν επίσης τοποθετηθεί στο εσωτερικό των θυρών για να φωτίζουν το περβάζι της πόρτας για αυξημένη ασφάλεια του οδηγού κατά την είσοδο και έξοδο από το όχημα τη νύχτα.

    Για τη βέλτιστη ασφάλεια των οδηγών, των φορτίων τους και των χρηστών του δρόμου, διατίθενται επίσης πολλές επιλογές, όπως μηχανική συσκευή κατά της εισβολής (κλείδωμα πόρτας ασφαλείας), κάμερες και αισθητήρες παρουσίας, καθώς και πόρτες όρασης που παρέχουν εξαιρετική ορατότητα των πεζών και των ποδηλατών. Επιπλέον, η εφαρμογή χειρόφρενου έκτακτης ανάγκης μειώνει τον κίνδυνο απροσδόκητης κίνησης του οχήματος όταν ο οδηγός φεύγει από την καμπίνα, μέσω της αυτόματης ενεργοποίησης του κλειδώματος του τροχού για να σταματήσει το φορτηγό.