Οι λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που προσφέρει η Schneider Electric, καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών.

Πάνω από 100.000 φορτιστές εγκατεστημένους σε 45 και πλέον χώρες, έχει να επιδείξει η Schneider Electric.

Πλήρης γκάμα φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων από τη Schneider Electric (+vid)

Κάθε ανάγκη της αγοράς είναι σε θέση να καλύψουν οι λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που προσφέρει η ηγέτιδα εταιρεία Schneider Electric, με τον νέας γενιάς «έξυπνο» φορτιστή EVlink Smart Wallbox, να μπορεί να αποκτηθεί και με κρατική επιδότηση. Ας γνωρίσουμε τους φορτιστές άλλα και το σύστημα διαχείρισης ενέργειας της εταιρείας…

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ & Επαγγελματικό: Νέα μοντέλα, Τιμές, Δίκτυο φόρτισης με 1 κλίκ!

Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και πάνω από 100.000 φορτιστές εγκατεστημένους σε 45 και πλέον χώρες, έχει να επιδείξει η εταιρεία Schneider Electric, που αποτελεί έναν παγκόσμιο κολοσσό στη διαχείριση της ενέργειας. Οι εν λόγω φορτιστές, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Γαλλία, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου της αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ φέρουν την «Green Premium» πιστοποίηση (RoHS + REACh).


Πάνω από 100.000 φορτιστές εγκατεστημένους σε 45 και πλέον χώρες, έχει να επιδείξει η Schneider Electric.

Πάνω από 100.000 φορτιστές εγκατεστημένους σε 45 και πλέον χώρες, έχει να επιδείξει η Schneider Electric.

Kοινοποίησε το »

 Σημειώνεται, πως η μεγάλη γκάμα φορτιστών της Schneider Electric είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη της αγοράς, είτε αυτόνομα με το ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης (Smart Wallbox – Parking) είτε με το εξειδικευμένο σύστημα διαχείρισης φορτιστών «Load Management System» (LMS). Ακόμα, οι φορτιστές -στο πλαίσιο της αρχιτεκτονικής EcoStruxure Building- είναι έτοιμοι να ενταχθούν σε οποιοδήποτε σύστημα διαχείρισης κάθε κτιρίου, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Λόγος γίνεται για την καινοτόμο αρχιτεκτονική EcoStuxure, μια ανοιχτή, διαλειτουργική αρχιτεκτονική και πλατφόρμα της Schneider Electric, με δυνατότητα τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας (plug-and-play) και υποστήριξη του IoT για κατοικίες, κτίρια, Data Center, υποδομές και τη βιομηχανία. Η καινοτομία του EcoStruxure αφορά σε κάθε επίπεδο, από Connected Products έως Edge Control, και Apps, Analytics and Services. Παρέχει βελτιωμένη ασφάλεια, αξιοπιστία, αποδοτικότητα, βιωσιμότητα και συνδεσιμότητα στην επιχείρηση του κάθε χρήστη, χρησιμοποιώντας τις εξελίξεις στο IoT, την φορητότητα, την ανίχνευση, το cloud, την ανάλυση και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.
 
Δείτε την εξήγηση του EcoStruxure σε 3 λεπτά, στο παρακάτω κατατοπιστικό βίντεο της Schneider Electric:
 

Kοινοποίησε το »

Advertisement