Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
To νέο σύστημα διαχείρισης στόλου οχημάτων «Scalar» της ZF είναι τη δυνατότητα να… μαθαίνει αλλά και να προβλέπει τις ανάγκες μιας μεταφορικής επιχείρησης.

To νέο σύστημα διαχείρισης στόλου οχημάτων «Scalar» της ZF είναι τη δυνατότητα να… μαθαίνει αλλά και να προβλέπει τις ανάγκες μιας μεταφορικής επιχείρησης.

Πλησιάζει το τέλος των fleet managers!

11.591 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2022)

Μέσω της δυνατότητας να μαθαίνει και να λαμβάνει αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο, το νέο σύστημα «SCALAR» της ZF έρχεται να επανακαθορίσει τα δεδομένα ως προς τη διαχείριση στόλου οχημάτων, εκτοξεύοντας τις επιδόσεις μιας επιχείρησης σε όλους τους τομείς!

Για επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές υψηλής απόδοσης

  • Νέα πρότυπα στη διαχείριση στόλου οχημάτων
  • Αυτόματος προγραμματισμός δρομολογίων σε πραγματικό χρόνο
  • Δυνατότητα «εκμάθησης»
  • Ελαχιστοποιώντας τα λάθη του «ανθρώπινου παράγοντα»
 
Η νέα Ψηφιακή Πλατφόρμα Ενορχήστρωσης Στόλων Οχημάτων με την ονομασία «Scalar» που η ZF αναμένεται να παρουσιάσει στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων «ΙΑΑ Transportation 2022» τον Σεπτέμβριο, φιλοδοξεί να αλλάξει άρδην τα όσα γνωρίζουμε αναφορικά με τη διαχείριση στόλων τόσο στις εμπορευματικές όσο και στις επιβατικές μεταφορές.
 
Βασισμένο σε κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες που σχετίζονται με το IoT (Internet of Things), το Scalar φέρνει σε νέα επίπεδα τις διαδικασίες προγραμματισμού δρομολογίων, επιλογής της κατάλληλης διαδρομής και παραλαβής / παράδοσης φορτίων όλων των τύπων, δεδομένου ότι, μεταξύ άλλων είναι σε θέση να λαμβάνει αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο, με βάση πολλές –συνεχώς μεταβαλλόμενες παραμέτρους, πάντα με γνώμονα την βελτιστοποίηση του κέρδους και τη μείωση των πάσης φύσεως δαπανών που απαιτούνται.
 
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του επικεφαλής του τμήματος Digital System Solutions της ZF Commercial Vehicles Solutions, κ. Hjalmar Van Reamdonck, το Scalar, είναι σε θέση από τώρα να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τα οφέλη που θα προκύψουν από τη χρήση αυτόνομα κινούμενων οχημάτων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βασισμένο σε 35 χρόνια εμπειρίας

 
Η ZF εξειδικεύεται στην εξέλιξη προηγμένων συστημάτων διαχείρισης στόλων οχημάτων για περισσότερα από 35 χρόνια και το Scalar αποτελεί το απαύγασμα των προσπαθειών της δεδομένου ότι, σε σχέση με τα όλα όσα η εταιρεία έχει να επιδείξει στο παρελθόν, είναι πλέον σε θέση να λαμβάνει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο τόσο από το όχημα και τη συμπεριφορά του οδηγού, όσο και του φορτίου, προκειμένου να τα συνδυάζει με στοιχεία που αφορούν στις κυκλοφοριακές συνθήκες και τα σημεία παραλαβής / παράδοσης, προκειμένου να … πραγματοποιεί συνεχώς τις βέλτιστες επιλογές σε ότι αφορά το ποιος οδηγός, με ποιο όχημα θα πραγματοποιήσει ποιο δρομολόγιο τη δεδομένη στιγμή.
 
Από τη στιγμή που με βάση διεθνείς μελέτες, το 25% των δρομολογίων φορτηγών και λεωφορείων στην παρούσα φάση, πραγματοποιούνται χωρίς την ύπαρξη φορτίου, είναι σαφές πως τα περιθώρια βελτίωσης της λειτουργίας και της αποδοτικότητας μιας μεταφορικής εταιρείας είναι σημαντικά.
 
Την ίδια στιγμή, το Scalar είναι σε θέση να μειώσει δραστικά στο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας ενός οχήματος διασφαλίζοντας την μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, των χιλιομέτρων που αυτό πραγματοποιεί «κενό» καθώς και τη φθορά των μηχανικών του μερών (συντήρηση).
 
 

Με δυνατότητα να προβλέπει και να μαθαίνει!


Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα σε ότι αφορά στη διαχείριση στόλου οχημάτων, το Scalar είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί και τις δυνατότητες των –μελλοντικών- αυτόνομα κινούμενων οχημάτων, καθώς μεταξύ άλλων είναι σε θέση να προβλέπει τις συνθήκες που ένα φορτηγό ή λεωφορείο θα αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, ή τις ανάγκες μεταφοράς που θα προκύψουν για μια επιχείρηση.
 
Μάλιστα, χάρη σε ειδικούς αλγόριθμους, είναι σε θέση να «μαθαίνει» από τα δεδομένα που ισχύουν για κάθε επιχείρηση ξεχωριστά και να ελαχιστοποιεί με αυτόν τον τρόπο λάθη που ενδεχομένως να οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα (απόδοση οδηγών ή διαχειριστών στόλου), αυτοματοποιώντας πλήρως τις διαδικασίες μιας μεταφορικής επιχείρησης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »