ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Ford Ranger έχει την καλύτερη τιμή σε Leasing 4ετίας από όλα τα Pick-Ups (στη Ford Lease)

1.634 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2024)
Το Ford Ranger έχει την καλύτερη τιμή σε Leasing 4ετίας από όλα τα Pick-Ups (στη Ford Lease)

- To Ford Ranger είναι Best-Seller μοντέλο με δυνατότητες «και του σαλονιού & του λιμανιού»
- Σε Leasing 4ετίας πληρώνεις το 64% της λιανικής του (Ford Lease)
- Από 92% - 102% της λιανικής του, κοστίζει το Leasing 4ετίας για τα Amarok (Avis) & Hilux (Ayvens)
- Αποκτάς με Leasing την –καλή- έκδοση του Ranger, 5,3 χιλ. φθηνότερα από το Hilux

To Ford Ranger είναι Best-Seller μοντέλο με δυνατότητες «και του σαλονιού & του λιμανιού»

To Ford Ranger (International Pick-Up of the Year 2024) και κορυφαίο σε πωλήσεις πανευρωπαϊκά στην κατηγορία των Pick-Up επί σειρά ετών, διακρίνεται για την πληρότητα του εξοπλισμού άνεσης & ασφάλειας καθώς και τις πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος, χωρίς να παραβλέπουμε πως είναι & το ισχυρότερο Pick-Up στην Ελλάδα.
 
Προσφέροντας εξαιρετικούς χώρους (ως διπλοκάμπινο) για έως πέντε ενήλικους, έχει αποσπάσει βαθμολογία 5 αστέρων (Euro NCAP) σε ότι αφορά στην προστασία τους σε περίπτωση σύγκρουσης, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τις εντυπωσιακές εκτός δρόμου ικανότητες του, αλλά και τις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες (ωφέλιμο έως 1,2t.).

Σε Leasing 4ετίας πληρώνεις το 64% της λιανικής του (Ford Lease)

Με βάση τις ισχύουσες προσφορές σε ότι αφορά την απόκτηση του Pick-Up της Ford Pro που είναι διαθέσιμες στην παρούσα φάση, οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν από τις εταιρείες Ford Lease & Executive Lease, για διάφορες εκδόσεις του Ranger.
 
Ωστόσο, μια προσεχτική ματιά καταδεικνύει πως η πρόταση της Ford Lease και μάλιστα για την έκδοση «Wildtrak» είναι σημαντικά πιο συμφέρουσα από τις αντίστοιχες της Executive Lease. Συγκεκριμένα, το Ranger Wiltrak με τιμή λιανικής στα 54.424€, έχει Συνολικό Κόστος Leasing 4ετίας στα 34.842 ευρώ (64% της Λ.Τ.Μ.Φ.) μέσω της Ford Lease αλλά, 45.216€ (83% της λιανικής) μέσω της Executive Lease. Δηλαδή διαφορά 10.374€ στην 4ετία, κυρίως λόγω της σημαντικά υψηλότερης μηνιαίας δόσης!
 

Από 92% - 102% της λιανικής του, κοστίζει το Leasing 4ετίας για τα Amarok (Avis) & Hilux (Ayvens)

Την ίδια στιγμή, οι προσφορές Leasing για άλλους εκπροσώπους των Pick-Ups, απαιτούν σημαντικά αυξημένο Συνολικό Κόστος 4ετίας.
 
Συγκεκριμένα, το Toyota Hilux προσφέρεται από την Ayvens με Κόστος Leasing 4ετίας στα 40.152€, δηλαδή στο 92% της Λ.Τ.Μ.Φ. ενώ αντίστοιχα, το Κόστος Leasing 4ετίας από την Avis για το VW Amarok ανέρχεται στα 44.549€ (στο 102% της Λ.Τ.Μ.Φ.)!
 

Συνέχεια του άρθρου >>>