Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Οδηγούμε στην πατρίδα του το νέο Fiat Ducato, το best seller μοντέλο της Ευρώπης.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οδηγούμε στην "πατρίδα" του το νέο Fiat Ducato, το best seller μοντέλο της Ευρώπης.

Οδηγούμε το νέο Fiat Ducato

21.209 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2021)

Το πλήρως ανανεωμένο για το 2021 Fiat Ducato είναι σε θέση να προσφέρει πολλά περισσότερα σε θέματα άνεσης, ασφάλειας, αποδοτικότητας, πρακτικότητας αλλά και αισθητικής στον οδηγό και τον ιδιοκτήτη του, φιλοδοξώντας να διατηρήσει την κορυφαία εμπορική του πορεία τόσο στην ΕΕ όσο και στην Ελλάδα.

Προσκεκλημένοι της Fiat Professional στο κέντρο δοκιμών του Ομίλου Stellantis στο Balocco (Ιταλία), είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε για πρώτη φορά το πλήρως ανανεωμένο Fiat Ducato, ένα από τα πιο αποδοτικά και ολοκληρωμένα ελαφρά επαγγελματικά που έχουν παρουσιαστεί σε παγκόσμιο επίπεδο έως σήμερα.

Από την εμφάνιση μέχρι τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα πάντα έχουν αναβαθμιστεί στο νέο Fiat Ducato.

Από την εμφάνιση μέχρι τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα πάντα έχουν αναβαθμιστεί στο νέο Fiat Ducato.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Δεν πρέπει εξάλλου να παραβλέπουμε πως κατά τη διάρκεια του 2020, η προηγούμενη (7η κατά σειρά γενιά) του Ιταλικού μοντέλου, με 149.000 πωλήσεις (+8% σε σχέση με το 2019), ανακηρύχθηκε ως το κορυφαίο σε πωλήσεις ελαφρύ επαγγελματικό της ΕΕ (ανεξαρτήτως κατηγορίας).

Δείτε σε δύο βίντεο τις πρώτες μας εντυπώσεις από το νέο Fiat Ducato

Παράλληλα, ο Όμιλος Stellantis (Citroen, Fiat, Opel, Peugeot), μέσα στο 1ο 6μηνο του 2021, έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην 1η θέση της λίστας των πωλήσεων στα ελαφρά επαγγελματικά, σε παγκόσμιο επίπεδο!

Αν ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στον ανταγωνισμό του, ειδικά στην κατηγορία των Μεγάλων Vans, (Ford Transit, Mercedes-Benz Sprinter, VW Crafter κ.ά.), είναι σαφές πως η πρωτιά στις πωλήσεις LCV της ΕΕ για το 2020 του Ducato, είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα ωστόσο, από την πρώτη στιγμή που κάποιος θα βρεθεί δίπλα στη νέα -8η- γενιά του, αντιλαμβάνεται πως τα πράγματά έχουν βελτιωθεί σημαντικά, σχεδόν σε όλους τους τομείς! Συνέχεια του άρθρου >>>