Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παράλληλα όμως διακρίνεται για την απόλυτη «υποταγή» του στα θέλω του οδηγού ακόμη και στο όριο.

Στοιχεία όπως οι κοντές σχέσεις και ηλεκτρονικά συστήματα όπως το «Hill Descent Control», μετατρέπουν σε παιχνίδι ακόμη και τις πιο έντονες εδαφικές κλίσεις.

Η εξαιρετική δομή της ενισχυμένης ανάρτησης του Hi-Lander, του επιτρέπει να υπερβεί ακόμη και τις πιο έντονες εδαφικές ανωμαλίες.

Tο D-Max Hi-Lander είναι σε θέση να έλξει trailers βάρους έως 3,5t. ή να μεταφέρει φορτία άνω του 1,0t. στην ευρύχωρη καρότσα του.

Στο στοιχείο του εκεί που τελειώνει ο δρόμος!

5.630 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2019)

Η ενεργητική του ασφάλεια τόσο εντός όσο και -­κυρίως- εκτός δρόμου είναι σημαντικά αναβαθμισμένη χάρη σε συγκεκριμένες επεμβάσεις που έχει επιμεληθεί η ελληνική αντιπροσωπεία.
Εκτός φυσικά από τα ελαστικά Cooper Discoverer SST Pro, ειδικά επιλεγμένες λύσεις στην ανάρτηση, έχουν μεταξύ άλλων επιφέρει την αύξηση της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος στα 255 χλστ.
Οι πολλαπλές τροποποιήσεις του πακέτου «OLD MAN EMU» της εταιρείας ARB περιλαμβάνουν ανεξάρτητη ανάρτηση με διπλά ψαλίδια και τηλεσκοπικά αμορτισέρ + ελατήρια για τον εμπρόσθιο άξονα και άκαμπτο άξονα με ελλειπτικά φύλλα σούστας (αυξημένου μήκους) και αμορτισέρ αερίου για τον πίσω.
Παράλληλα, στο σύστημα πέδησης βρίσκουμε αεριζόμενα δισκόφρενα 300 mm εμπρός και ταμπούρα 295 mm πίσω που συνδυάζονται με προηγμένες ηλεκτρονικές λύσεις όπως το ABS με EBD, το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας ESC αλλά και το Traction Control που συνεπικουρείται από τα άκρως χρήσιμα «Hill Start Assist» και «Hill Descent Control».
Με βάση όλα τα παραπάνω, το Isuzu D-Max Hi-Lander είναι σε θέση να κινηθεί ακόμη και στις πιο έντονες εδαφικές ανωμαλίες, μεταφέροντας φορτία βάρους άνω του 1,0t. (έως 1.085 kg) ή να έλξει φορτία βάρους ως και 3,5t.
Φυσικά, από την στιγμή που θα εξέλθει αυτής, τότε το Isuzu D-Max Hi-Lander θα ενθουσιάσει με τις… αναρριχητικές του ικανότητες και δεν θα πάψει να προκαλεί τον οδηγό του να αναζητήσει ακόμη περισσότερες συγκινήσεις.
 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)