Πέραν φυσικά του λογότυπου «Hi-Lander», οι ειδικά εξελιγμένες για την ελληνική αγορά εκδόσεις του Isuzu D-Max…

… διακρίνονται για τις επενδύσεις μαύρου χρώματος…

… σε διάφορα σημεία του αμαξώματος…

… χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τις εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος με τα ελαστικά Cooper Discoverer SST Pro.

Σε άλλο επίπεδο!

Η -αποκλειστικά για την ελληνική αγορά- ειδική έκδοση «Hi-Lander» του Isuzu D-Max, ενθουσιάζει με τον δυναμισμό και τις αναμφισβήτητες εκτός δρόμου ικανότητες της από την πρώτη στιγμή!

Βασισμένo στην εξοπλιστική έκδοση «Gravity» του Isuzu D-Max, το Hi-Lander έχει να επιδείξει πολλαπλές αναβαθμίσεις σε ότι αφορά στον εξοπλισμό άνεσης ωστόσο, τα εξειδικευμένα στοιχεία που υιοθετεί σε τομείς όπως οι π.χ. οι αναρτήσεις, είναι αυτά που το καθιστούν μοναδικό, τόσο σε εμφάνιση όσο και –κυρίως- σε ουσία!
Ουσιαστικά, το Isuzu D-Max Hi-Lander είναι ένα όχημα που έχει εξελιχθεί με γνώμονα την απροβλημάτιστη κίνηση ακόμη και στις πιο ακραίες διαδρομές.
Εκτός όμως των… αρετών που παρουσιάζουμε παρακάτω, το Hi-Lander διακρίνεται και για ένα ακόμη σημαντικό του προτέρημα. Με κόστος αγοράς από 42.900 ευρώ (με ΦΠΑ + ΕΤΤ) ή από 44.700 ευρώ στην έκδοση με αυτόματο κιβώτιο, το εν λόγω Pick-Up είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο προσιτά και value-for-money «καθαρόαιμα» που μπορεί κανείς να αποκτήσει.

Είναι «αγρίμι» και δεν το κρύβει!
Tο Hi-Lander διαφοροποιείται αισθητικά χάρη σε στοιχεία όπως οι επενδύσεις μαύρης (ματ) απόχρωσης της μάσκας και του προφυλακτήρα, των προστατευτικών πλαστικών στους θόλους των τροχών, στα πλευρικά σκαλοπάτια αλλά και στις επενδύσεις του χώρου φόρτωσης και του πίσω προφυλακτήρα.
Παράλληλα, μια συστοιχία από 21 λυχνίες LED που εδράζεται στον αεραγωγό, ακριβώς πάνω από τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, προσδίδει εκτός από πρακτικότητα και έντονο δυναμισμό όπως αντίστοιχα οι σκουρόχρωμες μεμβράνες ηλιοπροστασίας στα πλευρικά παράθυρα.
Για το τέλος, αφήσαμε τις πανέμορφες ζάντες ελαφρού κράματος των 18 ιντσών που συνδυάζονται –φυσικά- με ελαστικά Cooper Discoverer SST Pro (275/65/R18).

 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Advertisement