Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Opel Insignia Sports Tourer είναι διαθέσιμο πλέον στην γερμανική αγορά και σε εκδόσεις Taxi.

Σε εκδόσεις Taxi το Opel Insignia

4.606 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2017)

Η Opel ανακοίνωσε επίσημα πως οι εκδόσεις «Sports Tourer» και «Country Tourer» του νέου Insignia θα είναι πλέον διαθέσιμες και ως Taxi για την αγορά της Γερμανίας. Ανακαλύψτε τες!

Για τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές (της γερμανικής –προς το παρόν- αγοράς) που επιθυμούν έναν «συνεργάτη» με εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα της άνεσης, της πολυτέλειας, της ασφάλειας και φυσικά των χώρων για επιβάτες και αποσκευές, η Opel προσφέρει πλέον ως επιλογή και τις εκδόσεις «Sports Tourer» και «Country Tourer» του νέου Insignia ως Taxi.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα των νέων –επαγγελματικών- εκδόσεων του Opel Insignia είναι φυσικά οι εξαιρετικοί χώροι όπως αυτός για τις αποσκευές που έχει ωφέλιμο όγκο από 560 – 1.665 λτ. (ανάλογα με τη θέση των καθισμάτων) και στην περίπτωση που αναδιπλωθούν οι θέσεις της δεύτερης σειράς, το ωφέλιμο μήκος του υπερβαίνει τα δύο μέτρα!
Παράλληλα, το Opel Insignia Taxi προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας για τον οδηγό και τους επιβάτες χάρη σε στοιχεία όπως π.χ. το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με δυνατότητα σύνδεσης με κινητά τηλέφωνα μέσω Apple CarPlay και Android Auto.
Την ίδια στιγμή, το Insignia Taxi διακρίνεται και για την αποδοτικότητα του δεδομένου ότι ο 1.600άρης υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας των 136 ίππων που αναλαμβάνει την κίνηση του συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων επιτυγχάνοντας μέση κατανάλωση καυσίμου της τάξης των 5,2λτ./100χλμ. και εκπέμποντας μόλις 137 g CO2 ανά χιλιόμετρο.