Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το «Space Tourer 4x4 E Concept» είναι ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο που η Citroen θα παρουσιάσει στην προσεχή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης.

Με μήκος μόλις 4,6μ., το εν λόγω πρωτότυπο διακρίνεται για την ευελιξία του αλλά και τις πολύ καλές εκτός δρόμου ικανότητες του.

Ο εσωτερικός διάκοσμος εφοδιάζεται με κορυφαίας ποιότητας επενδύσεις που πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας…

… ενώ οι έως και εννέα επιβάτες που μπορεί να μεταφέρει θα φιλοξενηθούν σε ιδιαίτερα αναπαυτικά καθίσματα με εντυπωσιακές σε όψη και υφή επενδύσεις.

Space Tourer 4x4 E Concept

5.559 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2017)

Στην προσεχή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, η Citroen θα φιλοξενήσει στο περίπτερο της ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο με την ονομασία «Space Tourer 4x4 E Concept», με πολλά καινοτόμα στοιχεία.

Το νέο πρωτότυπο όχημα που η Citroen αναμένεται να παρουσιάσει στην προσεχή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης καταφέρνει να συνδυάσει ιδανικά στοιχεία όπως η πολύ καλή εκτός δρόμου συμπεριφορά, η ευελιξία, η πολυμορφικότητας και φυσικά η άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του.
Εφοδιασμένο με σύστημα 4κίνησης που έχει εξελιχθεί από την εταιρεία Dangel, το πρωτότυπο «Citroen Space Tourer 4x4 E Concept» είναι σε θέση να προσφέρει ένα απαράμιλλο επίπεδο άνεσης στο εσωτερικό του για τους επιβάτες όλων των θέσεων ενώ, ειδικές επιλογές έχουν γίνει σε ότι αφορά στις επενδύσεις και τους χρωματισμούς που έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο εντός της καμπίνας των επιβατών όσο και στο εξωτερικό μέρος του αμαξώματος.
Εξωτερικά, ο… εκτός δρόμου χαρακτήρας του οχήματος υποδηλώνεται και από την ύπαρξη ειδικών προστατευτικών επενδύσεων εμπρός – πίσω και φυσικά από το ευκρινές λογότυπο «4x4» στο πλαϊνό και το πίσω τμήμα του αμαξώματος.
Πέραν αυτού, η ειδική άσπρη βαφή του αμαξώματος συνδυάζεται με λεπτομέρειες γκρίζου και κόκκινου χρώματος που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό συνολικό αποτέλεσμα.
Πέραν αυτού, σύμφωνα με τη Citroen, το εν λόγω πρωτότυπο θα παρουσιαστεί στην έκδοση αμαξώματος «XS» με μήκος 4,6μ. και ύψος 1,9μ., γεγονός που υποδηλώνει την εξαιρετική ευελιξία του.
Στο εσωτερικό του Space Tourer 4x4 E Concept, η Citroen έχει επιλέξει μαλακές στην αφή επενδύσεις με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες να διασφαλίζουν τον άνετο φυσικό φωτισμό του οχήματος.
Με βάση το πρόγραμμα «Citroen Advenced Comfort», τα καθίσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό είναι ιδιαίτερα αναπαυτικά ενώ, το μεγάλο ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος και μήκος της καμπίνας, διασφαλίζουν επαρκείς χώρους για έως και εννέα επιβάτες αν και η έκδοση που θα παρουσιαστεί στη Γενεύη θα φέρει δύο ανεξάρτητα καθίσματα για οδηγό και συνοδηγό και όχι διπλό κάθισμα για τον τελευταίο. Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί η ευχάριστη διχρωμία στις επενδύσεις από αλκαντάρα σε όλες τις θέσεις.
Αντίστοιχη είναι και η περίπτωση του ταμπλό όπου, μπροστά από τη θέση του οδηγού έχει επιλεγεί ένα μαλακό στην αφή ύφασμα, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τις εκτεταμένες πινελιές από αλουμίνιο.
Εξοπλισμένο για περιπέτεια
Σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του γαλλικού μοντέλου, το Space Tourer 4x4 E Concept έχει να επιδείξει αυξημένη κατά 60 χλστ., απόσταση από το έδαφος, γεγονός που εν μέρει εγγυάται και τις πολύ καλές επιδόσεις του κατά την κίνηση εκτός δρόμου.
Ένας BlueHDi πετρελαιοκινητήρας 150 ίππων με σύστημα Stop&Start που συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων αναλαμβάνει την κίνηση του ενώ η επιλεκτική τετρακίνηση που έχει επιμεληθεί η εταιρεία Dangel ελέγχεται από έναν περιστροφικό διακόπτη στο ταμπλό.
Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στον… μακρύ κατάλογο των προηγμένων τεχνολογικά λύσεων που περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό του εν λόγω πρωτότυπου, όπου μεταξύ άλλων έχουν προβλεφθεί συστήματα όπως η κάμερα οπισθοπορείας με ένδειξη στην οθόνη αφής των 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, το σύστημα «Head-up Display» που προβάλει διάφορες πληροφορίες για τη λειτουργία του οχήματος (όπως π.χ. οι οδηγίες του συστήματος πλοήγησης) σε μια διάφανη οθόνη στη βάση του παρμπρίζ πίσω ακριβώς από το τιμόνι, το Blind-spot Monitoring System που σπεύδει να ενημερώσει τον οδηγό για τυχόν αντικείμενα που ενδεχομένως να κινούνται σε διάφορα «νεκρά» σημεία του οπτικού του πεδίου, το Lane Departure Warning System κ.ο.κ.