Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Η νέα γενιά του Toyota Hilux θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά επί ευρωπαϊκού εδάφους στην 86η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης (1-13 Μαρτίου 2016).

Στη Γενεύη το νέο Hilux!

1.537 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2016)

Ένα από τα πιο πολύ-αναμενόμενα ελαφρά επαγγελματικά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το νέο Toyota Hilux αναμένεται να πραγματοποιήσει το πανευρωπαϊκό ντεμπούτο του στην προσεχή Έκθεση της Γενεύης.

Η 86 Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (1-13 Μαρτίου) αναμένεται να αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για τα αποκαλυπτήρια, επί ευρωπαϊκού εδάφους, του νέου Toyota Hilux.

Η νέα -8η κατά σειρά- γενιά του δημοφιλούς ιαπωνικού Pick-Up θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στη Γενεύη με εντελώς νέα σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού καθώς και ένα ολοκαίνουργιο και πιο στιβαρό πλαίσιο που υπόσχεται αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

Παράλληλα, το νέο Toyota Hilux θα εφοδιάζεται και με έναν νέο «D-4D» πετρελαιοκινητήρα με χωρητικότητα 2,4 λτ. που αναβαθμίζει σημαντικά το κόστος χρήσης του οχήματος αλλά και τις επιδόσεις του, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Υπενθυμίζουμε, πως εκτός του νέου Hilux, στην προσεχή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης θα παρουσιαστεί και η νέα γενιά του Toyota Proace.

Εν αναμονή λοιπόν για τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Toyota Hilux, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βίντεο που έχουμε ήδη παρουσιάσει…