Στη Μαδρίτη θα βρίσκονται τα Nissan Camper NV300 και e-NV200.

Το Camper NV300 και το Camper e-NV200 έχουν εσωτερικές και εξωτερικές τροποποιήσεις.

Σύμφωνα με τη Nissan, το εσωτερικό του NV300 Camper μπορεί να «μεταμορφωθεί» στο ιδανικό μέρος για τέσσερα άτομα.

Στη Μαδρίτη τα Nissan Camper NV300 και e-NV200

Ακριβώς με την έλευση του καλοκαιριού, η Nissan παρουσιάζει δύο νέα οχήματα τύπου Camper στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μαδρίτης στην Ισπανία και συγκεκριμένα τα Camper NV300 και Camper e-NV200.

 
Το Camper NV300 και το Camper e-NV200 έχουν εσωτερικές και εξωτερικές τροποποιήσεις που επιτρέπουν σε οδηγό και επιβάτες  να απολαύσουν  μια απόδραση στην ύπαιθρο, στη θάλασσα ή όπου αλλού φανταστούν, ακόμα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων χάρη στο Camper e-NV200.
 
Σύμφωνα με τη Nissan, το εσωτερικό του  NV300 Camper μπορεί να «μεταμορφωθεί» στο ιδανικό μέρος για  τέσσερα άτομα χάρη σε μια ανυψούμενη οροφή, όπου μπορούν να καθίσουν  γύρω από το τραπέζι και να απολαύσουν το γεύμα τους. Μάλιστα η φίρμα υπογραμμίζει πως το μαγείρεμα μέσα στο φορτηγό είναι πανεύκολο και διασκεδαστικό, χάρη στην κουζίνα του που διαθέτει  ψυγείο, νεροχύτη και εγκατάσταση νερού και αερίου.
 
Το βράδυ, τα Nissan Camper μπορούν να μετατραπούν σε υπνοδωμάτια με τη διαμόρφωση του NV300 να επιτρέπει την ύπαρξη ενός δεύτερου διπλού κρεβατιού στην ανυψούμενη οροφή.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά της Ισπανίας, όπου οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να τα παραγγείλουν με τον εξοπλισμό και τα χαρακτηριστικά που εκείνοι επιθυμούν.

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ