Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Mercedes-Benz Ελλάς θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα γενιά του Tourismo σε ειδική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη στις 27 – 28 Φεβρουαρίου.

Στην Ελλάδα το νέο Tourismo

3.794 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2018)

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιηθεί στις 27-28/2 στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ «Μακεδονία», η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα γενιά του Tourismo!

Σε μια ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ «Μακεδονία», στις 27 – 28 Φεβρουαρίου (από 10:30), η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. θα παρουσιάσει επίσημα για πρώτη φορά στη χώρας μας το νέο Tourismo, λίγους μόλις μήνες μετά την επίσημη πανευρωπαϊκού του παρουσίαση.
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο τουριστικό λεωφορείο καθώς επίσης και να απολαύσουν μια διαδρομή μαζί του εντός και εκτός της πόλης της Θεσσαλονίκης.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα επαναληφθεί και τις δύο ημέρες, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια λεπτομερή προϊοντική παρουσίαση του νέου Mercedes-Benz Tourismo από τον Διευθυντή Πωλήσεων Mercedes-Benz & Setra, κ. Δημ. Τσάπα.
Τέλος, κατά το διήμερο της εκδήλωσης θα κληρωθούν συνολικά 10 τυχεροί οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν πρώτοι πίσω από το τιμόνι του νέου Mercedes-Benz Tourismo και να το οδηγήσουν.