Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Εντυπωσιακή δείχνει η εμπρόσθια όψη του νέου Ford Ranger. Περισσότερα προσεχώς...

Εντυπωσιακή δείχνει η εμπρόσθια όψη του νέου Ford Ranger. Περισσότερα προσεχώς...

Στις 24 Νοεμβρίου το νέο Ford Ranger (+vid)

2.754 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2021)

Η αναμονή για το νέας γενιάς Ranger σχεδόν τελείωσε, με τη Ford να δίνει στη δημοσιότητα μια αποκαλυπτική εικόνα του επερχόμενου pick-up της και παράλληλα να ανακοινώνει πως θα μας το αποκαλύψει πλήρως στις 24 Νοεμβρίου.

Ραντεβού στις 24 Νοεμβρίου μας έκλεισε η Ford Motor Company για την παρουσίαση της πολυαναμενόμενης, νέας γενιάς του δημοφιλούς Ford Ranger, το οποίο σύμφωνα με την μπλε οβάλ εταιρεία θα είναι το πιο έξυπνο, ευέλικτο και ικανό Ranger που κατασκευάστηκε ποτέ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »

 Αξίζει να αναφερθεί, πως η παρουσίαση του νέου Ford Ranger θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στις 24 του τρέχοντος μήνα, στις 08:00 CET, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/c/FordEurope. Μέχρι τότε, η εταιρεία -σε συνέχεια προηγούμενων προωθητικών κινήσεων- μας δίνει μια πρώτη, πιο καθαρή εικόνα του επερχόμενου μοντέλου της.
 
Απαιτητικές δοκιμές του νέου Ford Ranger (+vid)
 
Σημειώνεται, πως το νέο pick-up της Ford θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 180 αγορές σε όλο τον κόσμο, με την εταιρεία στο πλαίσιο της εξέλιξής του να πραγματοποιεί πάνω από 5.000 συνεντεύξεις και να συνεργάζεται με εκατοντάδες ιδιοκτήτες pick-up, σε δεκάδες εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να μάθει πώς χρησιμοποιούσαν τα οχήματά τους, τι τους άρεσε, τι θα ήθελαν να είχε και ποια χαρακτηριστικά είχαν τη μεγαλύτερη σημασία για αυτούς.
 
Με αυτό τον τρόπο, η πελατοκεντρική προσέγγιση βοήθησε τη Ford να σχεδιάσει και να δημιουργήσει λύσεις στο νέας γενιάς Ranger, τις οποίες οι υποψήφιοι αγοραστές του θα ανέμεναν και φυσικά θα εκτιμούσαν. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, με μια στιβαρή νέα εμφάνιση και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που ενισχύουν την παραγωγικότητα, την ικανότητα και την ευελιξία, το Ranger επόμενης γενιάς έχει σχεδιαστεί για να πηγαίνει σε περισσότερα μέρη, να εργάζεται σκληρότερα και να προσφέρει περισσότερη άνεση και φινέτσα από ποτέ.
 
«Ως σχεδιαστές, ασχοληθήκαμε με τους πελάτες πολύ νωρίτερα στη διαδικασία, αφιερώσαμε περισσότερο χρόνο μαζί τους και πήραμε περισσότερες πληροφορίες από ποτέ», δήλωσε ο αρχισχεδιαστής του Ranger, Max Tran, συμπληρώνοντας: «Είναι ενδιαφέρον ότι διαπιστώσαμε ότι ανεξάρτητα από την αγορά, οι πελάτες μας είναι άνθρωποι των έργων. Τους αρέσει να λύνουν τα δικά τους προβλήματα και θέλουν να αισθάνονται σίγουροι για το φορτηγό τους… όχι μόνο με τον τρόπο λειτουργίας του οχήματος αλλά και με τον τρόπο που αισθάνονται όταν το οδηγούν».
 
Νέο Ford Tourneo Connect (+vid)
 
Κλείνοντας, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως με βάση το νέο Ranger θα προκύψει και το επόμενο Amarok, στο πλαίσιο της πολύκροτης συνεργασίας των Ford και Volkswagen στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, ο πρώτο καρπός της οποίας είναι το ολοκαίνουργιο Ford Tourneo Connect.
 
Σας αφήνουμε με το σχετικό βίντεο της Ford:

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »