Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο 2019 αναμένεται να λανσαριστεί το Ford Ranger και στην αγορά των ΗΠΑ με κινητήρες ισχύος από 175 – 290 ίππους.

Στις ΗΠΑ από το 2019 το Ranger

2.455 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2017)

Η Ford έχει επιβεβαιώσει πως τελικά θα λανσάρει στην αγορά των ΗΠΑ και τη νέα γενιά του Ranger, η οποία μάλιστα θα εφοδιαστεί με συγκεκριμένους, σημαντικά ισχυρότερους κινητήρες σε σχέση με τις επιλογές στην ΕΕ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δημοσιεύσει και στις αρχές του έτους, η Ford αναμένεται να λανσάρει την υπάρχουσα –νέα- γενιά του Ranger και στην αγορά των ΗΠΑ, όπου το δημοφιλέστατο Pick-Up θα τοποθετηθεί κάτω από το πασίγνωστο F-150 στην γκάμα των ελαφρών ημιφορτηγών της.
Παράλληλα, πρόσφατα στο διαδίκτυο διέρρευσαν πληροφορίες αναφορικά με την γκάμα των κινητήρων με τους οποίους το Ranger θα κάνει το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, οι επιλογές θα περιλαμβάνουν έναν 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 2,5λτ. με ισχύ 175 ίππων και ροπή 237 Nm καθώς και ένα σημαντικά ισχυρότερο V6 μηχανικό σύνολο 3,3λτ. που θα αποδίδει ισχύ 290 ίππων και ροπή 358 Nm, το οποίο εξάλλου περιλαμβάνεται και στη γκάμα του μεγαλύτερου F-150.
Τέλος, οι πληροφορίες δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο ύπαρξης και ενός ακόμη κινητήρα, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν θα έχει ως καύσιμο το diesel ή την βενζίνη.