Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Στο Ανόβερο και το απορριμματοφόρο Fuso eCanter!

1.567 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2024)
Στο Ανόβερο και το απορριμματοφόρο Fuso eCanter!

Στο Ανόβερο και το απορριμματοφόρο Fuso eCanter!

Στο Ανόβερο και το απορριμματοφόρο Fuso eCanter!

  • Στο Ανόβερο και το απορριμματοφόρο Fuso eCanter!
  • Στο Ανόβερο και το απορριμματοφόρο Fuso eCanter!
  • Στο Ανόβερο και το απορριμματοφόρο Fuso eCanter!

-Την υπερκατασκευή του αμαξώματος στο όχημα, έχει αναλάβει η εταιρεία Καούσης
-89 τέτοια οχήματα συνολικά, μέσα στο επόμενο έτος θα συλλέγουν τα απορρίμματα σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Την υπερκατασκευή του αμαξώματος στο όχημα, έχει αναλάβει η εταιρεία Καούσης

Μεταξύ των οχημάτων που… παρελαύνουν από την IAA Transportation 2024, ο φακός του Pro.Autotriti συνέλαβε και το όχημα αποκομιδής απορριμμάτων, Fuso eCanter.
Την επιμέλεια της υπερκατασκευής στο αμάξωμα υπενθυμίζουμε πως την έχει αναλάβει η εταιρεία Καούσης, χρησιμοποιώντας τεχνολογία συμπίεσης με περιστρεφόμενο τύμπανο. Έτσι, τα οχήματα με μεταξόνιο 3,4 μέτρων διαθέτουν ένα περιστρεφόμενο τύμπανο χωρητικότητας 4 κυβικών μέτρων, που χρησιμοποιείται για τη συμπίεση των συλλεγόμενων σκουπιδιών (ποσοστό συμπίεσης 4:1), καθιστώντας το έτσι κατάλληλο για τα οργανικά απόβλητα. Προκειμένου να διασφαλιστεί δε, ότι η συμπίεση των απορριμμάτων θα είναι εξίσου αθόρυβη με το ίδιο το ηλεκτρικό φορτηγό, το τύμπανο εξοπλίστηκε με ένα πρόσθετο ηχομονωτικό ακουστικό κάλυμμα από αλουμίνιο, με την πίσω πόρτα να καλύπτει το κομμάτι των απόβλητων με υψηλή περιεκτικότητα σε υγρά.
Επιπλέον, το υδραυλικό σύστημα - το οποίο λειτουργεί σε μέγιστη πίεση 180 bar - με αναλογικές, ηλεκτροϋδραυλικά ενεργοποιούμενες βαλβίδες ελέγχου κατεύθυνσης, είναι ειδικά σχεδιασμένο για ηλεκτροκίνητα οχήματα, ενώ το σύστημα ανύψωσης με ενσωματωμένη διαγνωστική παρακολούθηση της Terberg είναι συμβατό με δίτροχα δοχεία απορριμμάτων χωρητικότητας από 80 έως 390 λίτρα.
Όσον αφορά στον ανελκυστήρα, τώρα, αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι μόνο εξοπλισμένος με την τελευταία τεχνολογία RFID, αλλά διαθέτει επίσης ένα δυναμικό σύστημα ζύγισης που καταγράφει το βάρος των απορριμμάτων με ακρίβεια έως συν/πλην 0,5 κιλών.
Και οι κάδοι απορριμμάτων; Αυτοί καθαρίζονται κάθε φορά που αδειάζουν, με τον φορέα να χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο σύστημα πλύσης δοχείων με πτυσσόμενη κεφαλή πλύσης, ενώ διατίθεται κι ένα πρόσθετο ακροφύσιο απολύμανσης.
Ακόμα, το όχημα είναι εξοπλισμένο με μια δεξαμενή καθαρού νερού 300 λίτρων και μια δεξαμενή λυμάτων 200 λίτρων, ενώ για τον περαιτέρω καθαρισμό του κάδου και του περιβάλλοντος χώρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πιστόλι πλύσης νερού υψηλής πίεσης που είναι συνδεδεμένο στο όχημα με σωλήνα 15 μέτρων.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>