Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

  Ο αργυρός νικητής: Isuzu D-Max «Hi-Lander»

  21.942 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2019)

  Βασισμένο στο πληρέστατο πακέτο εξοπλισμού των εκδόσεων «Gravity» του σκληροτράχηλου ιαπωνικού Pick-Up, το νέο D-Max «Hi-Lander» έχει να επιδείξει πολλαπλές τεχνολογικές και αισθητικές τροποποιήσεις, που το καθιστούν ικανό να κινηθεί με εντυπωσιακό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας και άνεσης, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

  Σε ότι αφορά στο εξωτερικό του οχήματος, αξίζει να αναφέρουμε τις ειδικές επενδύσεις από μαύρη ματ βαφή στην μάσκα, το πλευρικό κυλινδρικό σκαλοπάτι, την μεσαία κολώνα του αμαξώματος, τα προστατευτικά των θόλων των τροχών αλλά και τον χώρο φόρτωσης ενώ σκουρόχρωμες μεμβράνες ηλιοπροστασίας έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις γυάλινες επιφάνειες. Παράλληλα το νέο Isuzu D-Max «Hi-Lander» εφοδιάζεται με εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών και με πλήρως τροποποιημένη ανάρτηση σε αμφότερους τους άξονες.

  Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένα εντυπωσιακό συνολικό αποτέλεσμα με έκδηλο δυναμισμό, αυξημένη απόσταση αμαξώματος από το έδαφος κατά 20 χλστ. στο πίσω διαφορικό και αυξημένη διαδρομή αναρτήσεων κατά 35 χλστ. σε σχέση με τις... συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου και όλα αυτά με τιμή από 42.900 ευρώ.

  Μόνο τυχαία λοιπόν δεν είναι η αγάπη του ελληνικού κοινού για το «Hi-Lander», που το ψήφισε στη δεύτερη θέση για το καλύτερο επαγγελματικό της χρονιάς, με πολύ μικρή απόσταση μάλιστα από την X-Class.

  Μάθετε περισσότερα για το νέο Isuzu D-Max «Hi-Lander»