Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Mercedes-Benz X-Class: Βασίλισσα στον θρόνο της

    23.298 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2019)

    Η πρόταση της Mercedes-Benz στην κατηγορία των Pick-Up ουσιαστικά επαναπροσδιορίζει την κατηγορία καθώς αποδεικνύει πως τα εν λόγω σκληροτράχηλα οχήματα είναι σε θέση να προσφέρουν άνεση και ασφάλεια, εφάμιλλες πολυτελών επιβατικών οχημάτων.

    Η νέα Mercedes-Benz X-Class αποτελεί ένα νέο «δείγμα γραφής» αναφορικά με την εικόνα των σύγχρονων εκπροσώπων της κατηγορίας των Pick-Up, καθώς είναι το πρώτο τέκνο ενός premium κατασκευαστή στην κατηγορία, που όμως παραμένει πιστό σε όσα επιτάσσει η κατηγορία. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα σκληροτράχηλο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα που είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία βάρους άνω του 1,0t. ακόμη και στις πιο δύσβατες περιοχές, διατηρώντας όμως έναν πολυτελή χαρακτήρα, μέσω της εντυπωσιακής σχεδίασης αμαξώματος και εσωτερικού, αλλά και επειδή είναι «φορτωμένο» με όλα τα τεχνολογικά «καλούδια» της γερμανικής φίρμας.

    Μετά από όλα αυτά μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι απέσπασε τις περισσότερες ψήφους του ελληνικού κοινού, που την επέλεξαν ως το Kαλύτερο Eπαγγελματικό της Xρονιάς.

    Μάθετε περισσότερα για τη Mercedes-Benz X-Class