Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μετά τον τίτλο του «International Van of the Year 2019», το νέο Peugeot Partner απέσπασε και το βραβείο «Best Vanette της Χρονιάς.

Ο διευθυντής Πωλήσεων Επαγγελματικών οχημάτων της Peugeot, κ. Π. Καραβέλλας, παραλαμβάνει το βραβείο «Best Vanette της Χρονιάς» για το νέο Partner.

«Best Vanette της χρονιάς»: Νέο Peugeot Partner

19.329 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2019)

Οι πολλαπλές νέες επιλογές στην κατηγορία των Vanette, είχαν ως αποτέλεσμα τον έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο του «Best Vanette της Χρονιάς» ωστόσο τελικά, το νέο Peugeot Partner ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις και κατάφερε να συγκεντρώσει μερίδιο 7,3% στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, ουσιαστικά υπερδιπλάσια επίδοση από το 2ο Nissan e-NV200. Στην 3η θέση πλασαρίστηκε το νέο Ford Transit Connect με την Ford να είναι η μοναδική εταιρεία με δύο συμμετοχές στον διαγωνισμό στην συγκεκριμένη κατηγορία, χάρη και στο νέο Transit Courier. 

Πολλά τα εχέγγυα που το νέο Partner προσφέρει στον σύγχρονο επαγγελματία
Στο πλαίσιο της βράβευσης του νέου Peugeot Partner ως το Best Vanette της Χρονιάς, ο διευθυντής Πωλήσεων Επαγγελματικών οχημάτων της Peugeot, κ. Παναγιώτης Καραβέλλας, απαντά στις ερωτήσεις μας. Α.Τ.Ε.: Μετά τον τίτλο του «International Van of the Year 2019», το νέο Peugeot Partner βραβεύτηκε και ως το «Best Vanette 2019» από τους αναγνώστες του Auto Τρίτη Επαγγελματικά. Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν τη νέα γενιάς του να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και πως πιστεύεται ότι αυτό θα «μεταφραστεί» στις πωλήσεις του νέου έτους; Π.Κ.: Το νέο PEUGEOT PARTNER διακρίνεται για τα οδηγικά χαρακτηριστικά επιβατικού αυτοκινήτου, το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, χαμηλής κατανάλωσης και εκπεμπόμενων ρύπων καθώς και για ευελιξία του σε αστικό περιβάλλον. Διακρίνεται επίσης για  την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τον επαρκέστατο χώρο φόρτωσης που του επιτρέπει να καλύπτει τις ανάγκες πλήθους επαγγελματιών. Η γαλλική μάρκα εξάλλου ανέκαθεν προσέφερε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας εξασφαλίζοντας την μακροχρόνια πιστότητα των πελατών της. Όλα τα παραπάνω αποτελούν τα εχέγγυα της μάρκας ώστε να επιτρέπουν στη γαλλική φίρμα να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών.