Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, κ. Ν. Νοταράς, με τον κ. Μάριο Πάλλη, Γενικό Διευθυντή Εκδόσεων Auto Τρίτη.

    «Best Seller Μάρκα της Χρονιάς – ελαφρά επαγγελματικά»: Ford

    19.316 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2019)

    Κατά τη διάρκεια της βραδιάς για τα «Best Pro Car 2019», η Ford έλαβε την τιμητική πλακέτα για την εξαιρετική εμπορική πορεία των εκπροσώπων της, που της διασφάλισαν για 3η συνεχή χρονιά, την πρώτη θέση στη λίστα με τις πιο εμπορικές εταιρείες στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών. 

    «Μετατρέπουμε τη μεταφορά εμπορευμάτων σε απόλαυση»
    Σε σχετικές του δηλώσεις, ο κ. Νίκος Νοταράς, αναφέρθηκε στα στοιχεία που εξασφάλισαν στην Ford την πρώτη θέση στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών για το 2018. Α.Τ.Ε.: Με βάση και τις δηλώσεις σας κατά τη βραδιά της απονομής των βραβείων «Best Pro Car 2019», για να διασφαλιστεί η κορυφή στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών στην Ελλάδα, για ακόμη μια χρονιά, απαιτούνται «… καλά αυτοκίνητα». Σίγουρα ωστόσο υπάρχουν και άλλες παράμετροι που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο. Ποιοι είναι οι σχετικοί τομείς στους οποίους ξεχωρίζει η Ford Motor Ελλάς; Δ.Π.: Ένα «καλό αυτοκίνητο» πρέπει να καλύπτει όλες τις ανάγκες που έχουν οι διαφορετικοί επαγγελματίες. Παράλληλα, πρέπει να είναι συνεχώς λειτουργικό/ διαθέσιμο και να ελαχιστοποιεί το «κόστος χρήσης». Αυτό είναι κάτι που στη Ford με τον σχεδιασμό, την αξιοπιστία, αλλά και το χαμηλό κόστος συντήρησης, το προσφέρουμε απλόχερα! Με αυτή την επιλογή και το “Bonus” του οδηγικού DNA της Ford που υπάρχει σε όλα μας τα αυτοκίνητα, η μεταφορά των εμπορευμάτων μετατρέπεται σε απόλαυση!