Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Ford Transit Custom απέσπασε συνολικά 854 ψήφους και μερίδιο 8,3% στις συνολικές συμμετοχές στον διαγωνισμό «Best Pro Car 2019».

Ο υπεύθυνος επαγγελματικών οχημάτων της Ford Motor Ελλάς κ. Γιάννης Αμάραντος, παραλαμβάνει το βραβείο του «Best Μεσαίου Van της Χρονιάς» για το νέο Transit Custom.

«Best Μεσαίο Van της χρονιάς»: Ford Transit Custom

19.350 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2019)

Δεδομένου ότι το νέο Ford Transit Custom ήταν και το μοναδικό όχημα από την κατηγορία των Μεσαίων Vans που συμμετείχε στον διαγωνισμό… μοιραία αναδείχθηκε ως το κορυφαίο αν και δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως μεταξύ των 10.000+ συμμετοχών, συγκέντρωσε 854 ψήφους και ήταν το 5ο στη λίστα των προτιμήσεων των αναγνωστών του Auto Τρίτη Επαγγελματικά, ανεξαρτήτως κατηγορίας οχήματος. Με υπερσύγχρονους κινητήρες EcoBlue ισχύος από 105 – 170 ίππων και δυνατότητα υποστήριξης φορτίων με βάρος έως και 1,5t. περίπου, το νέο Transit Custom αποτελεί μια από τις πληρέστερες προτάσεις ελαφρών επαγγελματικών στης ελληνική αγορά, όπως άλλωστε «μαρτυρά» και η εξαιρετική εμπορική του πορεία. 

«H αναβάθμιση της γκάμας της Ford συνεχίζεται»
Στο περιθώριο της βράβευσης του Ford Transit Custom, ο υπεύθυνος Επαγγελματικών της Ford Motor Ελλάς, κ. Γιάννης Αμάραντος, απαντά στις ερωτήσεις μας. Α.Τ.Ε.: Το νέο Ford Transit Custom βραβεύτηκε ως το «Best Μεσαίο Van 2019» για την ελληνική αγορά από το κοινό του περιοδικού μας. Πως κρίνεται την εν λόγω βράβευση και ποιο θεωρείται πως ήταν οι σημαντικότεροι παράγοντες για την αποδοχή του από το ελληνικό κοινό; Γ.Α.: Τα τελευταία χρόνια η Ford έχει αναβαθμίσει τον εξοπλισμό όλων των οχημάτων της, δίνοντας έμφαση στην άνεση και στην ασφάλεια του επαγγελματία οδηγού που περνάει πολλές ώρες πίσω από το τιμόνι. Το Transit Custom δεν αποτελεί εξαίρεση! Είναι ένα «εργαλείο» που μπορεί να προσφέρει λύσεις σε όλες τις ανάγκες ενός επαγγελματία και επιπλέον είναι ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με όλες τις τεχνολογίες και τις ανέσεις συνδεσιμότητας. Με οθόνη αφής 8” και σύστημα SYNC3, το νέο Transit Custom βοηθάει στην οργάνωση της δουλείας και την μείωση κόστους.