Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το pick-up θα έχει αρκετά νευρώδες αμάξωμα.

Teaser νέου VW pick-up

2.656 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2018)

Ένα νέο pick-up θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες η γερμανική εταιρεία με σκοπό να το λανσάρει στις αγορές μέσα στα επόμενα χρόνια. Δείτε το.

Την πρώτη teaser εικόνα του ολοκαίνουριου pick-up που πρόκειται να παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο στις 6 Νοεμβρίου αποκάλυψε η Volkswagen.

Η μάρκα περιγράφει το μοντέλο σαν ένα «εντυπωσιακό» pick-up που θα συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της κατηγορίας με αυτά των SUV, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστές πολλές παραπάνω λεπτομέρειες, πέρα από το ότι θα έχει μια καινοτόμο καρότσα, όσο αόριστο και αν αυτό ακούγεται.

Πηγές από το στρατόπεδο της VW αναφέρουν ότι το νέο pick-up θα τοποθετηθεί κάτω από το Amarok και θα υιοθετεί ένα πιο urban χαρακτήρα για να μπορεί να κινηθεί με άνεση στην πόλη ενώ έχει σχεδόν επιβεβαιωθεί ότι θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα και θα εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης. Από το σκίτσο που δόθηκε στη δημοσιότητα γίνεται αντιληπτό ότι το pick-up θα έχει αρκετά νευρώδες αμάξωμα με μεγάλους θόλους τροχών, πλατιά πίσω φωτιστικά σώματα και ράγες οροφής.

Το pick-up θα είναι έτοιμο να λανσαριστεί στη Βραζιλία το 2020 με τις πιθανότητες να πάει σε άλλες σημαντικές αγορές όπως οι ΗΠΑ και η Ευρώπη να είναι μικρές, αφού πιθανότατα η πορεία του θα περιοριστεί σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.