Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κομψός σχεδιαστικά, ο εσωτερικός διάκοσμος του Ranger XLT προσφέρει άνετους χώρους σε όλους τους επιβάτες.

    ¶νετη, πολυτελής και πλήρως εξοπλισμένη καμπίνα

    22.900 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2018)

    Μια από τις παραμέτρους που χαρακτηρίζουν τη νέα γενιά του Ranger είναι η ευρυχωρία αλλά και η εξαιρετική ηχομόνωση της καμπίνας των επιβατών, ειδικά στις εκδόσεις Double Cab.
    Η πολύ καλή ρύθμιση της ανάρτησης, η απουσία κραδασμών από τη λειτουργία του κινητήρα και οι σχεδόν μηδενικοί αεροδυναμικοί θόρυβοι που γίνονται αισθητοί στο εσωτερικό δημιουργούν ένα άνετο περιβάλλον με αναπαυτικά καθίσματα για όλους τους επιβάτες και μεγάλο «αέρα» για τα γόνατα και το κεφάλι τους.
    Στις εκδόσεις XLT, ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει στοιχεία όπως ηλεκτρικά παράθυρα, A/C, δερμάτινο τιμόνι, φώτα και υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα φωτός και υγρασίας αντίστοιχα, χειριστήρια για διάφορες λειτουργίες του οχήματος στο τιμόνι κ.ά ενώ, προαιρετικά μπορεί κανείς να επιλέξει τους αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης, την κάμερα οπισθοπορείας ή και θερμαινόμενα καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό.
    Σε κάθε περίπτωση, οι μεγάλοι και εύκολα προσβάσιμοι αποθηκευτικοί χώροι σε συνδυασμό με τις επενδύσεις από απομίμηση μέταλλου στο τιμόνι και την κεντρική κονσόλα, ενισχύουν την αίσθηση πολυτέλειας του δυναμικού αυτού ελαφρού επαγγελματικού οχήματος.

     

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)