Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τι παραπάνω να ζητήσεις;

22.884 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2018)

Το Ford Ranger XLT εκτός του ότι δεν εμφανίζει ουσιαστικά… αδυναμίες, προσφέρεται στην παρούσα φάση με μεγάλο Όφελος για τον ιδιοκτήτη της ενώ είναι και ετοιμοπαράδοτο. Θέλετε περισσότερα;

Tο νέο Ford Ranger αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα γραφής της νέας τάξης πραγμάτων που κυριαρχεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε ότι αφορά στα οχήματα της κατηγορίας Pick-Up.
Επιβλητικό σε σχεδίαση και με έντονο δυναμισμό, προσφέρει υψηλή ποιότητα κύλισης στην άσφαλτο για τους έως και πέντε επιβάτες που θα φιλοξενήσει στο πλούσιο εξοπλισμένο σαλόνι του ενώ, την ίδια στιγμή μπορεί να κινηθεί με άνεση ακόμη και στις πιο δύσβατες περιοχές μεταφέροντας φορτία με βάρος αρκετά άνω του 1,0t.
Με βάση όλα τα παραπάνω, είναι σαφείς οι λόγοι που η κατηγορία των Pick-Up κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εκτίμηση τόσο των επαγγελματιών που αποζητούν ένα σκληροτράχηλο συνεργάτη όσο και αυτών που κάνουν… δεύτερες σκέψεις όταν αποφασίζουν να συγκρίνουν τους εκπροσώπους της, με επιλογές από την κατηγορία π.χ. των SUV.

Ετοιμοπαράδοτο και με Όφελος άνω των 4.000 ευρώ!
Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό πίνακα που σας παρουσιάζουμε, το Ford Ranger Double Cab έκδοση αμαξώματος με το επίπεδο εξοπλισμού «XLT», αποτελεί μια επιλογή με εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας καθώς καταφέρνει να συνδυάσει την συμφέρουσα τιμή αγοράς με τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Παράλληλα, σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, οι εν λόγω εκδόσεις του δυναμικού Pick-Up είναι ετοιμοπαράδοτες στην παρούσα φάση.
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)