Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Volkswagen Amarok είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει τελικά την εμπορική του πορεία και στις ΗΠΑ, ακόμη και μέσα στο τρέχον έτος.

Το Amarok πάει στις ΗΠΑ;

2.215 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2018)

Η Volkswagen κατοχύρωσε την ονομασία «Amarok» για την αγορά των ΗΠΑ και όλα δείχνουν πως το πλήρωμα του χρόνου για το λανσάρισμα του επιβλητικού της Pick-Up και στην αμερικανική ήπειρο έφτασε…

Η πρώτη γενιά του Volkswagen Amarok παρουσιάστηκε το 2010 ωστόσο, μέχρι τώρα η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν είναι αποφασίσει να το λανσάρει και στην αγορά των ΗΠΑ.
Φυσικά, παρά τις δυναμικές επιδόσεις του, το επιβλητικό Pick-Up της VW δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσα τα… θηρία που κυκλοφορούν στην εν λόγω αγορά ωστόσο, η κατηγορία των μεσαίων Pick-Up (ενός τόνου) κερδίζει συνεχώς έδαφος και στις ΗΠΑ.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως η Volkswagen έχει κατοχυρώσει δύο φορές και στο παρελθόν την ονομασία «Amarok» στις ΗΠΑ και αυτή είναι μια συνήθης πρακτική για αρκετές εταιρείες προκειμένου να διαφυλάξουν σχετικά δικαιώματα για την ονομασία προϊόντων τους.
Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως κατά τη διάρκεια του περυσινού καλοκαιριού (Αύγουστος 2018), κυκλοφόρησαν αρκετές φήμες σχετικά με την επικείμενη συνεργασία της Volkswagen με την Fiat Professional, για την εξέλιξη ενός νέου ελαφρού επαγγελματικού οχήματος και ενός Pick-Up για την αγορά των ΗΠΑ.
Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν και σε αυτό το ζήτημα…