Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

Το Ford Ranger στη μάχη της πυρόσβεσης

2.319 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2021)

Με τον εφιάλτη των πυρκαγιών να μην έχει τελειώσει ακόμα, ας πάρουμε λίγη δύναμη από τον ηρωισμό των Γάλλων διασωστών, στο 4ο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ της Ford με τίτλο «Lifesavers».

Η περιοχή Bouches-du-Rhone (Το Στόμιο του Ροδανού) είναι από τις πιο ξηρές στη Γαλλία με ανέμους που ξεπερνούν τα 100 χλμ./ώρα. Εάν ξεσπάσει μία πυρκαγιά στο τμήμα αυτό, σε συνδυασμό με την ξηρασία, μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 Οι πυροσβέστες της ομάδας Pompiers 13 το γνωρίζουν καλά και εκπαιδεύονται σκληρά ώστε να είναι έτοιμοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ακολουθήστε δύο μέλη της ομάδας, τον Gregory Lefeuvre και την Angelique Picatto, και ανακαλύψτε την κινητήρια δύναμη που ωθεί αυτούς τους ηρωικούς διασώστες να μάχονται υπό αντίξοες συνθήκες και με κίνδυνο της ζωής τους προκειμένου να βοηθήσουν τους άλλους. Η εν λόγω ομάδα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Pompiers 13, που μαζί με τα 6.500 και πλέον μέλη της - επαγγελματίες και εθελοντές - συμβάλλει στη διατήρηση της ασφάλειας στην περιοχή.
 
Υπενθυμίζεται πως η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της Ford με τίτλο «Lifesavers» για τους ήρωες των ευρωπαϊκών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης αποτελείται από έξι επεισόδια. Σε κάθε ένα από αυτά, οι βιντεοκάμερες της Ford απαθανατίζουν τις σκληρές καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής-διασώστης υπηρετώντας τις τοπικές κοινότητες.

Αναλυτικότερα, η σειρά περιλαμβάνει:

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε