Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing
Στην θέση των απλών κουμπιών, τα οποία είχαν μία μόνο λειτουργία, βρίσκονται μια συστάδα από κουμπιά που μπορούν να προγραμματιστούν όπως ακριβώς τα επιθυμεί ο οδηγός, για γρήγορη πρόσβαση στις πιο συ

Στην θέση των απλών κουμπιών, τα οποία είχαν μία μόνο λειτουργία, βρίσκονται μια συστάδα από κουμπιά που μπορούν να προγραμματιστούν όπως ακριβώς τα επιθυμεί ο οδηγός, για γρήγορη πρόσβαση στις πιο συχνές λειτουργίες.

Μαζί του θα εμφανιστούν δύο ακόμα οχήματα για γεωργικές εργασίες και για εργασίες εντός δασικών εκτάσεων.

Μαζί του θα εμφανιστούν δύο ακόμα οχήματα για γεωργικές εργασίες και για εργασίες εντός δασικών εκτάσεων.

  • Στην θέση των απλών κουμπιών, τα οποία είχαν μία μόνο λειτουργία, βρίσκονται μια συστάδα από κουμπιά που μπορούν να προγραμματιστούν όπως ακριβώς τα επιθυμεί ο οδηγός, για γρήγορη πρόσβαση στις πιο συ
  • Μαζί του θα εμφανιστούν δύο ακόμα οχήματα για γεωργικές εργασίες και για εργασίες εντός δασικών εκτάσεων.

Το Unimog αποκτά το νέο UNI-TOUCH λειτουργικό σύστημα

2.503 Επισκέψεις στο άρθρο

- Ολοκαίνουργιο λογισμικό για τα Unimog ονόματι UNI-TOUCH παρουσιάζει η Mercedes Benz Trucks.
- Θα εμφανιστεί στα νέα Unimog από τον Μάιο του 2024.
- Κάνει ντεμπούτο στην Agritechnica τον Νοέμβριο.
- Θα παρουσιαστούν επίσης τα νέα Unimog, προσαρμοσμένα για γεωργικές δουλειές.
Πώς σου φαίνονται;

Ολοκαίνουργιο λογισμικό για τα Unimog ονόματι UNI-TOUCH παρουσιάζει η Mercedes Benz Trucks

Το UNI-TOUCH είναι το νέο σύστημα χειρισμού των λειτουργιών των Unimog. Η κεντρική κονσόλα έχει απλοποιηθεί, με λιγότερα κουμπιά για καλύτερο χώρο και ταχύτητα χρήσης. Στην θέση των απλών κουμπιών, τα οποία είχαν μία μόνο λειτουργία, βρίσκονται μια συστάδα από κουμπιά που μπορούν να προγραμματιστούν όπως ακριβώς τα επιθυμεί ο οδηγός, για γρήγορη πρόσβαση στις πιο συχνές λειτουργίες.
 
Μία οθόνη αφής 10,5 ιντσών επιτρέπει τον προγραμματισμό των διάφορων λειτουργιών του οχήματος σε μεμονωμένα κουμπιά ώστε να γίνουν άμεσα προσβάσιμες πολλαπλές αλλαγές. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει επίσης ένα joystick το οποίο επιτρέπει την ελεύθερη προσαρμογή των εντολών που δίνει ο οδηγός στο UNI-TOUCH. `Αλλες τροποποιήσεις περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση συστήματος Start-Stop, το οποίο αντικαθιστά το παραδοσιακό κλειδί και νέα χειριστήρια στις πόρτες.
 
Το νέο σύστημα θα εμφανιστεί ως βασικό στοιχείο εξοπλισμού σε όλα τα νέα Unimog κάπου μέσα στον Μάιο του 2024.
 

Κάνει ντεμπούτο στην Agritechnica τον Νοέμβριο

Το UNI-TOUCH θα παρουσιαστεί στην Agritechnica, στο Ανόβερο της Γερμανίας από 12 έως 18 Νοεμβρίου. Μαζί του θα εμφανιστούν δύο ακόμα οχήματα για γεωργικές εργασίες και για εργασίες εντός δασικών εκτάσεων. Αυτά τα μοντέλα είναι το δυνατό Unimog U535 με 354 άλογα και το Unimog U530 με την νέα υδροπνευματική ανάρτηση στον πίσω άξονα, η οποία προσφέρει έξτρα σταθερότητα στην οδήγηση. Παράλληλα επιτρέπει την αποσύνδεση και την σύνδεση εργαλείων πολύ πιο εύκολα και γρήγορα σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, μετατρέποντας έτσι το Unimog σε χρηστικό όχημα για γεωργικές δουλειές.
 


Μαζί του θα εμφανιστούν δύο ακόμα οχήματα για γεωργικές εργασίες και για εργασίες εντός δασικών εκτάσεων.

Μαζί του θα εμφανιστούν δύο ακόμα οχήματα για γεωργικές εργασίες και για εργασίες εντός δασικών εκτάσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »