Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Value for money μικρό Van

36.923 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2019)

Ένα επαγγελματικό όχημα, κατασκευής του Groupe Renault, μεγαλύτερης κατηγορίας, σε τιμή μικρότερης! Με μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες, χαμηλό κόστος χρήσης, συντήρησης και επισκευής. Ορισμός της Value for money επιλογής για τον επαγγελματία κάτοχο.

Ας δούμε συνοπτικά γιατί το νέο Dacia Dokker αποτελεί μία πολύ καλή και value for money επιλογή αγοράς επαγγελματικού.

Fact 1:  Παίρνεις περισσότερα, πληρώνεις λιγότερα
Με το νέο Dacia DOKKER Van, αγοράζεις ένα επαγγελματικό μεγαλύτερης κατηγορίας, σε τιμή που αντιστοιχεί σε μοντέλο μικρότερης, χωρίς …εκπτώσεις  σε ποιότητα και με εξοπλισμό που περιλαμβάνει  ESP, Hill Start Assist, ηχοσύστημα με bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι,  Cruise Control ακόμα και αισθητήρες παρκαρίσματος.
 
Fact 2:  Αποκτάς μεταφορικές δυνατότητες
Με ωφέλιμο φορτίο 693 κιλά. Την καλύτερη αναλογία ωφέλιμου όγκου/τιμής (ως 3,9 μ3) στην κατηγορία του. Με πρακτικές λύσεις, όπως το ανακλινόμενο - αναδιπλούμενο - αποσπώμενο κάθισμα Dacia Easy Seat που επιτρέπει την μεταφορά φορτίου μήκους ως 3,11 μ.

Fact 3:  Κινείσαι ευέλικτα & …ξεκούραστα
Ο σχεδιασμός των διαστάσεων του αμαξώματος του, προσφέρει ευελιξία «στα δύσκολα» δρομολόγια εντός πόλης. Με εκπομπές ρύπων CO2 από τα 110 γρ./χλμ, (κυκλοφορεί ελεύθερα στον Πράσινο Δακτύλιο). Παράλληλα, η ρύθμιση των αναρτήσεων του, και καθ ομολογία επαγγελματιών κατόχων του, το καθιστούν ξεκούραστο σε πολύωρα δρομολόγια στον αυτοκινητόδρομο.

Fact 4:  Γλιτώνεις λεφτά
Ο hi-tech, αθόρυβος και αποδοτικός πετρελαιοκινητήρας Blue dCi των 1,5 λτ. (Euro6d-Temp) εξασφαλίζει μία ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση (από 4,2 λτ./100χλμ) μα και τα απαιτούμενα αποθέματα ισχύος (για κίνηση σε γρήγορους ρυθμούς και με πλήρες φορτίο). Διατίθεται με ισχύ 75 ή 95 ίππων.
Παράλληλα σημειώνουμε πως η γαλλική φίρμα υπόσχεται στους επαγγελματίες κόστος συντήρησης που δεν ξεπερνά τα 0,5 ευρώ/ημέρα.
  
Fact 5:  Kερδίζεις περισσότερη αξία & με 5 χρόνια εγγύηση
Το νέο Dacia DOKKER Van είναι ο ορισμός του Value for Money. Επιδεικνύει πρακτικότητα, αντοχή, οικονομία. Συνδυάζει χαμηλή τιμή αγοράς, know how & αξιοπιστία Groupe Renault. Και …αυτοπεποίθηση (για όλα τα πιο πάνω) που επιβεβαιώνεται με την παροχή 5 χρόνων εργοστασιακής εγγύησης και 5 χρόνων οδικής βοήθειας.
 
Η άποψη μας
Είναι το οικονομικότερο μικρό Van της αγοράς. Χρησιμοποιεί τις δοκιμασμένες τεχνολογικές λύσεις του Groupe Renault. Mε super τιμή αγοράς (αφού η εταιρεία του έχει ήδη καταφέρει να αποσβέσει το κόστος εξέλιξης και ανάπτυξης προσφέροντας έτσι, χαμηλότερη τιμή αγοράς).
Με υπόσχεση για 0,5 ευρώ/ημέρα κόστος συντήρησης. 5 χρόνια εγγύησης. Και με δυνατότητες μετασκευής (για κάλυψη ειδικών μεταφορικών αναγκών) π.χ. μετασκευή του σε ψυγείο , για μεταφορά προϊόντων σε θερμοκρασίες συντήρησης (4-6 Co). Λέμε πως αποτελεί μια Value for money επιλογή.
Εσείς τι λέτε ;

Μπορείτε να ψηφίσετε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ επαγγελματικό αυτοκίνητο της χρονιάς μα και το Best Value for money επαγγελματικό στην μεγάλη ψηφοφορία του BEST PRO CAR 2020 !
Με 1 κλίκ εδώ