Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου πακέτου εξοπλισμού «SPORT Line» για όλες τις εκδόσεις του Mercedes-Benz Vito σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το Vito αγρίεψε!

3.391 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2018)

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της, η Mercedes-Benz Vans αναμένεται να προσφέρει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μια νέα δυναμική έκδοση του Vito με την ονομασία «SPORT Line».

Πέραν της εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και της πληρότητας του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, το Mercedes-Benz Vito ανέκαθεν διακρίνονταν για την αποδοτικότητα και το περιορισμένο κόστος χρήσης του.
Σε συνδυασμό λοιπόν με τις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες, η Mercedes-Benz Vans αποφάσισε να ενισχύσει την… εικόνα του ελαφρού επαγγελματικού της, προσφέροντας –αρχής γενόμενης από τον Φεβρουάριο- σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ένα νέο πακέτο εξοπλισμού με την ονομασία «SPORT Line» για όλους τους τύπους αμαξώματος του Vito (Van, Mixto, Tourer).
Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ανακοίνωση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το Vito SPORT Line θα διακρίνεται για τα ειδικά αυτοκόλλητα στο κάλυμμα του κινητήρα και το κάτω μέρος των πλευρικών θυρών καθώς επίσης και τις ειδικές αεροδυναμικές πινελιές στους προφυλακτήτες και το πλαϊνό τμήμα του αμαξώματος.
Πέραν αυτού, η μάσκα των εκδόσεων «SPORT Line» φέρει χρωμιωμένες γρίλιες ενώ και τα πλευρικά παράθυρα φέρουν φιμέ επενδύσεις.
Σε συνδυασμό με τις ράγες οροφής, οι εκδόσεις Vito SPORT Line θα εφοδιάζονται με ειδικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών (προαιρετικά και 19 ιντσών) ενώ, εφόσον ο ιδιοκτήτης το επιθυμεί, θα είναι διαθέσιμη και ειδική πανοραμική ηλιοροφή.
Στο εσωτερικό του οχήματος, οι εν λόγω εκδόσεις θα εφοδιάζονται με επενδύσεις από συνθετικό δέρμα για τα καθίσματα και δερμάτινο τιμόνι – επιλογέα ταχυτήτων.
Το πακέτο «SPORT Line» θα προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις αμαξώματος του Vito με μεικτό βάρος από 2,8 – 3,1t. ενώ προαιρετικά θα είναι διαθέσιμο και σύστημα μόνιμης τετρακίνησης.
Τέλος, με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το κόστος των εκδόσεων «SPORT Line» θα είναι αυξημένο κατά 2.500 – 4.100 ευρώ περίπου, σε σχέση με τις αντίστοιχες συμβατικές εκδόσεις του Mercedes-Benz Vito.