Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο LionΆs City διακρίνεται για την εντυπωσιακή σχεδίαση αμαξώματος ενώ, βασικό χαρακτηριστικό του είναι η χρήση λυχνιών LED στα φωτιστικά σώματα.

Το πίσω μέρος του αμαξώματος παραπέμπει σύμφωνα με τον κατασκευαστή στις -μαύρες- οθόνες των υπολογιστών και των κινητών τηλεφώνων!

Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες μεταξύ άλλων διασφαλίζουν και τη διάχυση του φυσικού φωτός στο εσωτερικό του νέου αστικού λεωφορείου της MAN.

Πλήρως ανασχεδιασμένος ο χώρος για τον οδηγό, διακρίνεται για την εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων καθώς και τη βελτιωμένη θέση οδήγησης που προσφέρει.

H ΜΑΝ Truck & Bus έχει εξελίξει ένα νέο σύστημα στερέωσης όλων των θέσεων που μειώνει μεταξύ άλλων το συνολικό απόβαρο του οχήματος.

Την ίδια στιγμή, έχουν βελτιωθεί τα συστήματα στήριξης για τους όρθιους επιβάτες.

Παράλληλα, η κάθετη έδραση του κινητήρα στο πίσω τμήμα του οχήματος, έχει επιτρέψει την βελτίωση της σχετικής χωροταξικής διαρρύθμισης σε αυτό το σημείο.

Εκτεταμένη χρήση λυχνιών LED

2.566 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2014)

Τόσο τα εμπρός όσο και τα πίσω φωτιστικά σώματα του νέου LionΆs City, για πρώτη φορά, αποτελούνται εξ ολοκλήρου από λυχνίες τύπου LEDs! Πέραν του ιδιαίτερου χαρακτήρα που προσδίδουν στη συνολική εικόνα του οχήματος, οι εν λόγω λυχνίες είναι σημαντικά πιο αποδοτικές, μειώνοντας έτσι και το κόστος συντήρησης του οχήματος σε βάθος χρόνου.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως η διάρκεια ζωής τους ανέρχεται στις 10.000 ώρες ενώ το κόστος αντικατάστασης τους είναι μηδαμινό σε σχέση π.χ. με τις λυχνίες αλογόνου, συγκριτικά με τις οποίες προσφέρουν 50% μεγαλύτερη φωτεινότητα!
Αντιστοίχως, στο εσωτερικό του οχήματος έχει προβλεφθεί σύστημα «κρυφού» φωτισμού με λυχνίες LED ενώ εντυπωσιακές είναι οι επιλογές που περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό του οχήματος, με γνώμονα πάντα τόσο στην απόδοση όσο και την άνεση και ασφάλεια που απολαμβάνουν οι επιβάτες αλλά και ο οδηγός κατά τη διάρκεια του δρομολογίου (απουσία αντανακλάσεων κ.ο.κ.).

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)