Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια εντελώς νέα γραμμή μετάδοσης της κίνησης

2.565 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2014)

Στο σύνολο τους, οι τροποποιήσεις που αναφέραμε, έχουν μεταξύ άλλων καταστήσει το νέο LionΆs City πιο ελκυστικό σχεδιαστικά ωστόσο, αυτή είναι μόνο μια παράμετρος. Το νέο αυτό αστικό λεωφορείο είναι επίσης σημαντικά ελαφρύτερο, πιο στιβαρό ενώ, είναι σε θέση να καλύψει ακόμη περισσότερες χρήσης με μεγαλύτερη αποδοτικότητα.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως η νέα 12μετρη έκδοση του είναι κατά 1.130 κιλά ελαφρύτερη (!) από τον προκάτοχο της, με σαφή οφέλη ακόμη και στη μέση κατανάλωση καυσίμου της.
Ωστόσο, στις σημαντικότερες διαφοροποιήσεις της νέας γενιάς αξίζει να αναφέρουμε τον νέο –σημαντικά ελαφρύτερo- και τεχνολογικά προηγμένο πετρελαιοκινητήρα D1556 LOH, ο οποίος μεταξύ άλλων καλύπτει τις προδιαγραφές του ευρωπαϊκού πρωτοκόλλου «Euro 6d», το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου του 2018.
Ο εν λόγω 6κύλινδρος κινητήρας των 9,0λτ., είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις με ισχύ 280, 330 και 360 ίππων και αποδίδει μέγιστη ισχύ 1.200, 1.400 και 1.600 Nm αντίστοιχα.
Σε ότι αφορά στα χαρακτηριστικά του, κάνει χρήση των τεχνολογιών SCR (Selective Catalytic Reduction) και MAN CRT (Continuously Regenerating Trap) κατά την επεξεργασία των καυσαερίων, χωρίς να απαιτεί πλέον την επανακυκλοφορία τους εντός του θαλάμου καύσης (EGR: Exhaust Gas Recirculation).
 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)