Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χάρη στη νέα δομή αναρτήσεων (βελτιώσεις στην απόσβεση των κραδασμών και ανεξάρτητη ανάρτηση στον εμπρόσθιο άξονα) έχει βελτιωθεί σημαντικά η οδική συμπεριφορά του λεωφορείου.

Μια από τις βελτιώσεις που το νέο LionΆs City έχει δεχθεί, αφορά στις φαρδύτερες, πιο αθόρυβες και ελαφρύτερες θύρες που πλέον φέρει.

Νέα ανάρτηση και βελτιωμένη λειτουργία θυρών

2.569 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2014)

Για πρώτη φορά στα αστικά της λεωφορεία, η MAN Truck & Bus θα προσφέρει το LionΆs City με ανεξάρτητη ανάρτηση στον εμπρόσθιο άξονα ενώ, την ίδια στιγμή, έχει βελτιωθεί σημαντικά η απορρόφηση των διαφόρων ανωμαλιών του οδοστρώματος.
Πέραν της βελτίωσης της ευστάθειας αλλά και της κατευθυντικότητας που προσφέρει η δομή της ανεξάρτητης ανάρτησης, αλλαγές έχουν υπάρξει και στα αμορτισέρ με τη νέα τεχνολογία «PCV» (Premium Comfort Valve) να ενισχύουν την απόσβεση πάσης φύσεως ανωμαλιών του οδοστρώματος. Παράλληλα, αναβαθμίζουν σημαντικά την ποιότητα κύλισης όπως π.χ. στην εκκίνηση και επιβράδυνση του οχήματος, προς όφελος των επιβατών.
Πέραν όμως των αναρτήσεων, το νέο LionΆs City έχει δεχθεί επεμβάσεις και σε έναν ακόμη… νευραλγικό τομέα, αυτόν των θυρών.
Συγκεκριμένα τα νέα συστήματα που έχει εξελίξει η MAN Truck & Bus είναι φαρδύτερα κατά 10 εκ. και διακρίνονται για το μειωμένο βάρος του, την αξιοπιστία αλλά και το γεγονός ότι η συντήρηση τους έχει περιοριστεί στο ελάχιστο.

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)