Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια ειδικά εξελιγμένη έκδοση του νέου Mitsubishi L200 θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα «SuperUtes» της Αυστραλίας για οχήματα Pick-Up.

Η αγωνιστική έκδοση του νέου L200 έχει απόδοση 344 ίππων και 677 Nm ροπής ενώ για την επιτάχυνση 0 -100 χλμ./ώρα απαιτούνται μόλις 3,5δλ.!

Το νέο L200 πάει «πίστα» (+vid)

3.913 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2019)

Η νέα -6η- γενιά του Mitsubishi L200 θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα «SuperUtes» της Αυστραλίας όπου, τροποιημένες αγωνιστικές εκδόσεις των μοντέλων Pick-Up… βάζουν φωτιά στην άσφαλτο.

Η Mitsubishi Motors Australia αποφάσισε να υποστηρίξει τη συμμετοχή της νέας γενιάς του L200 στο πρωτάθλημα «ECB SuperUtes Series» που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην εν λόγω αγορά, συγκεντρώνοντας μεγάλο ενδιαφέρον από τους λάτρεις των –ιδιαίτερα διαδεδομένων- μοντέλων «Ute», όπως ονομάζονται τα Pick-Up στην Αυστραλία.
Το πρωτάθλημα SuperUtes αποτελείται από 24 συνολικά αγώνες που διοργανώνονται σε οκτώ σαββατοκύριακα και αφορά σε τροποποιημένες εκδόσεις των κλασικών ελαφρών ημιφορτηγών που γνωρίζουμε.
Για την ιστορία, εκτός από τους κ.κ. Elliot Barbour, Cameron Crick και Craig Dontas, που θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι των αγωνιστικών εκδόσεων του νέου L200, το παρόν σε επιλεγμένους αγώνες θα δώσει και ο Toby Price, που σημειωτέον έχει αναδειχθεί δύο φορές νικητής του Rally Dakar!
Σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του νέου Mitsubishi L200, τα οχήματα που θα συμμετάσχουν στο εν λόγω πρωτάθλημα φέρουν πολλαπλές αναβαθμίσεις – βελτιώσεις σε διάφορους τομείς όπως ο κινητήρας καθώς, το μηχανικό σύνολο των 2,4λτ., αντί για τους 180 ίππων που ανακοινώνει ο κατασκευαστής, σε αυτήν την περίπτωση αποδίδει ισχύ 344 ίππων και 677 Nm ροπής!
Χάρη στις επεμβάσεις και στις αναρτήσεις και άλλους τομείς του οχήματος, το αγωνιστικό L200 που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα «SuperUtes» του 2019 επιδεικνύει επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5δλ. ενώ, η μέγιστη τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα 241 χλμ./ώρα περίπου.
Χωρίς να επεκταθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις επεμβάσεις που έχει δεχθεί το νέο Mitsubishi L200 προκειμένου να συμμετάσχει σε αυτή τη σειρά αγώνων, σας προσφέρουμε κάτι… περισσότερο, στο video που ακολουθεί: