Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο off-road λεωφορείο στον κόσμο.

Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο off-road λεωφορείο στον κόσμο.

Το πρώτο off-road λεωφορείο (+vid)

3.152 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2018)

Το Τorsus Preetorian μπορεί να μεταφέρει έως και 35 επιβάτες σε κάθε σημείο της γης με χαρακτηριστική άνεση και ευκολία. Γνωρίστε το.

Ένα λεωφορείο που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε τερέν μεταφέροντας παράλληλα με άνεση και ευκολία μέχρι και 35 ενήλικες επιβάτες ήρθε στο φως της δημοσιότητας κάτω από τo όνομα Torsus Praetorian.

Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο off-road λεωφορείο στον κόσμο, σχεδιασμένο για να μεταφέρει επιβάτες οπουδήποτε και αν επιθυμούν, ανάμεσα από δάση και μικρά ποτάμια, σε σαφάρι, θέρετρα για σκι κ.α. Σημαντικός παράγοντας για αυτές του τις δυνατότητες είναι η απόσταση 400 χιλιοστών που έχει από το έδαφος ενώ οι τεράστιοι τροχοί του με τις βαθιές ραβδώσεις το κάνουν ικανότατο σε έλη, λάσπη και χείμαρρους.

Το λεωφορείο εξοπλίζεται με ένα 6κύλινδρο diesel μοτέρ 6,9 λίτρων απόδοσης 240 ίππων και 925 Νm ροπής με μέγιστη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ταχύτητα τα 117 χλμ./ώρα. Μέσα, οι επιβάτες έχουν σε κάθε κάθισμα ειδική ζώνη, το δικό τους προσωπικό φως για να διαβάσουν αν θέλουν το βιβλίο τους και έναν αεραγωγό για το air-condition. Tα τζάμια είναι φιμέ ενώ για την διασκέδαση των επιβατών, υπάρχει διαθέσιμο DVD player.

Δείτε το στο video.