Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Συνεχώς αυξάνει η δημοφιλία της Maxus στις εταιρείες του Ην. Βασιλείου.

Συνεχώς αυξάνει η δημοφιλία της Maxus στις εταιρείες του Ην. Βασιλείου.

Το χιλιοστό Maxus της VMS Fleet Management

1.979 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2021)

Μία ακόμα μεγάλη παραγγελία για τη Maxus έρχεται από το Ην. Βασίλειο, με την εταιρεία VMS Fleet Management να παραλαμβάνει το χιλιοστό van της μάρκας, με τον στόλο να αποτελείται κατά 60% από τα ηλεκτρικά eDeliver 3 και eDeliver 9.

Η βρετανική εταιρεία συστημάτων διαχείρισης στόλων, VMS Fleet Management, μόλις παρέλαβε το χιλιοστό όχημά της που φέρει τα σήματα της Maxus, σε μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες της κινέζικης εταιρείας στο Ην. Βασίλειο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »

 Αξίζει να αναφερθεί, πως σε ποσοστό 60% τα Maxus της VMS Fleet Management είναι ηλεκτρικά, με την εταιρεία από τον Σεπτέμβριο του 2020 να έχει αποκτήσει 500 μονάδες του Maxus eDeliver 3 και 150 ακόμα του μεγαλύτερου Maxus eDeliver 9.
 
Οδηγούμε το ηλεκτρικό Maxus eDeliver 3
 
Σημειώνεται, πως η VMS προσφέρει συμβόλαια ενοικίασης, διαχείριση ατυχημάτων, υπηρεσίες ψύξης, ενοικίαση οχημάτων και μια ποικιλία υπηρεσιών υποστήριξης σε εθνικό επίπεδο. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το μεγαλύτερο μέρος του νέου στόλου της Maxus θα μισθωθεί σε πελάτες στον κλάδο των κατασκευών και των σούπερ μάρκετ.
 
To Maxus eDeliver 9 σας «βάζει στην πρίζα»!
 
Κλείνοντας, αναφέρεται πως η αγορά 1.000 van της Maxus από τη VMS Fleet Management είναι μόνο μία από τις σημαντικές συμφωνίες για την κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία τους τελευταίους 12 μήνες και έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης αγοράς 750 πλήρως ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων από την DPD, τα οποία αποτελούνταν από 500 Maxus eDeliver 9 και 250 Maxus eDeliver 3.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »