Με υψηλές προσδοκίες έρχεται στην ελληνική αγορά, το αμιγώς ηλεκτρικό Maxus eDeliver 9.

To ηλεκτρικό Van διαθέτει το πρόσθετο "προσόν" του ονόματος της αντιπροσώπου εταιρείας, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

To Maxus eDeliver 9 σας «βάζει στην πρίζα»!

Η νέα πρόταση της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, το Maxus eDeliver 9, ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, υποσχόμενο να αναβαθμίσει πλήρως την αποδοτικότητα σας!

Maxus Motors είναι θυγατρική εταιρεία του κορυφαίου σε πωλήσεις Ομίλου στην αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας και του 7ου μεγαλύτερου του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο, του Ομίλου SAIC.


To ηλεκτρικό Van διαθέτει το πρόσθετο

To ηλεκτρικό Van διαθέτει το πρόσθετο "προσόν" του ονόματος της αντιπροσώπου εταιρείας, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Kοινοποίησε το »

Με ετήσιες πωλήσεις οχημάτων άνω των 6,3 εκ. μονάδων, ο Όμιλος SAIC έχει ξεκινήσει τη διείσδυση του και στην –άκρως απαιτητική- Ευρωπαϊκή αγορά, με τα πρώτα… δείγματα γραφής, όπως το Maxus eDeliver 9, θα προμηνύουν πως σύντομα θα διεκδικεί ιδιαίτερα υψηλά μερίδια αγοράς και στην Ελλάδα.

Δείτε τις τιμές όλων των μοντέλων της γκάμας της Maxus

Με σαφέστατη εξειδίκευση στην εκμετάλλευση νέων τεχνολογιών, όπως ο τομέας της ηλεκτροκίνησης και με πολυετείς συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές όπως οι Bosch, ZF κ.ά., η Maxus έχει να επιδείξει μια πλήρη σειρά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με κορυφαία την ηλεκτροκίνητη έκδοση του Deliver 9, του μεγαλύτερου σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες εκπροσώπου της.

Η πρωτότυπη και καλαίσθητη σχεδίαση, η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, οι άνετοι χώροι, το υποδειγματικό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας και φυσικά, οι μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες του Deliver 9, συνδυάζονται στις ηλεκτρικές εκδόσεις –eDeliver 9- με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων, τη γρήγορη διαδικασία φόρτισης και τις πολλαπλές εκδόσεις μπαταριών, που υπόσχονται αυτονομία έως και 353 χλμ!

Περισσότερα για το νέο Maxus eDeliver 9 μπορείτε να βρείτε εδώ... 

Kοινοποίησε το »