Η επετειακή έκδοση «Invincible 50» του Hilux που η Toyota παρουσιάζει στην φετινή ΙΑΑ 2017 διακρίνεται για την δυναμική της εμφάνιση.

Πέραν του σχετικού αυτοκόλλητου στο πίσω μέρος του αμαξώματος, οι εν λόγω εκδόσεις εφοδιάζονται με μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών…

… καθώς και αρκετές ακόμη «πινελιές» μαύρου χρώματος στις ειδικές μπάρες στην καρότσα, τους θόλους των τροχών και αλλού.

Τέλος, εντός του χώρου φόρτωσης έχει τοποθετηθεί μια μεγάλων διαστάσεων –κλειστή- εργαλειοθήκη.

Toyota Hilux «Invincible 50»

Στη φετινή 67η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Toyota γιορτάζει τα 50 έτη ιστορίας του θρυλικού Hilux με μια επετειακή έκδοση που φέρει την ονομασία «Invincible 50».

 
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μισού αιώνα, από το 1968 συγκεκριμένα όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε στις αγορές της ΕΕ, το Toyota Hilux έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε ένα από τα θρυλικά οχήματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης καθώς, με παρουσία σε περισσότερες από 180 χώρες πλέον, οι συνολικές του πωλήσεις υπερβαίνουν τα 18 εκατομμύρια!
Θέλοντας λοιπόν να γιορτάσει την επερχόμενη συμπλήρωση 50 ετών ιστορίας για το ιδιαίτερα επιτυχημένο Pick-Up της, η Toyota αποφάσισε να παρουσιάσει στην φετινή ΙΑΑ 2017 μια επετειακή έκδοση του με την ονομασία «Hilux Invincible 50».
Η συγκεκριμένη έκδοση του Toyota Hilux αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο τις βασικότερες αρετές του δυναμικού ιαπωνικού Pick-Up, δηλαδή την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής, την αντοχή στην σκληρή χρήση και φυσικά την αξιοπιστία.
Σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις, η «Invincible 50» διαφοροποιείται χάρη σε στοιχεία όπως οι –μαύρου χρώματος- μπάρες και τα αντίστοιχα πλαϊνά σκαλοπάτια, οι μαύρου χρώματος θόλοι των τροχών που φέρουν επίσης μαύρες –ματ- ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών καθώς και ελαστικά BF Goodrich.
Αντίστοιχη είναι και η εικόνα των πλαστικών επενδύσεων στο εσωτερικό του χώρου φόρτωσης όπου φιλοξενείται και μια μεγάλη εργαλειοθήκη, ακριβώς πίσω από την καμπίνας των επιβατών.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων της Toyota, οι πωλήσεις της νέας γενιάς του Hilux στις διάφορες αγορές της ΕΕ κατά τη διάρκεια του 2017, θα ανέλθουν στον αριθμό – ρεκόρ των 40.600 μονάδων, υπερβαίνοντας κατά πολύ την αμέσως καλύτερη επίδοση που το μοντέλο είχε πετύχει το 2007 (40.104 οχήματα).
 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Toyota - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ